01.04.2016, Miroslav Fuks

Vaculík: Individuální ocenění body do tabulky nezajistí

Vaculík: Individuální ocenění body do tabulky nezajistíAnketa Hráč měsíce FC Vysočina poznala svého třetího vítěze. Po pěti triumfech Jana Hanuše a únorové výhře Petra Hronka se jím za březen stal zkušený krajní záložník Lukáš Vaculík. Zvítězil s náskokem 28 bodů právě před Janem Hanušem a 36 bodů před Petrem Hronkem. Tradičně vám nabízíme aktuální rozhovor s vítězem ankety.

 

Lukáši, vnímáš, že na klubovém webu hlasování fanoušků probíhá? Co říkáš na skutečnost, že tě za březen zvolili nejlepším jihlavským hráčem?
Hlasování fanoušků jsem samozřejmě zaregistroval. V době vlády Honzy Hanuše jsme si z něj v kabině dělali legraci. Asi i on je rád, že jeho hegemonii v únoru narušil Peťa Hronek a teď já. Jde o individuální ocenění, které potěší, ovšem samo o sobě body do tabulky nezajistí. A právě bodového zisky jsou pro mne nejen v tuto chvíli zcela prioritní.

Byl z tvého hlediska březen vydařeným měsícem? Který duel ti vyšel nejlépe?
Vydařený by byl, pokud bychom zvládli utkání s Příbramí. Díky tomu, že šlo o poslední zápas, po němž následovala čtrnáctidenní pauza, jej mám stále v hlavě a všechny nás strašně mrzí. Osobně mi dodává sebevědomí, že jsem v březnu nahrál na tři branky a podílel jsem se na velmi důležitém vítězství proti Olomouci. Paradoxně jsem měl ale lepší pocit ze svého výkonu na Slovácku.

Jak jsi už zmínil, tak velkou kaňkou dosavadního jara byl zápas proti Příbrami. Myslíš, že představoval pomyslnou facku v pravou chvíli a poučení?
Nevím, zda tato facka přišla v pravou chvíli. Byl bych raději, kdybychom Příbram porazili a třeba až teď dostali tvrdou lekci v Plzni. Ve zbytku jara musíme být dostatečně silní a chytří, abychom zvládli následující duely a FC Vysočina udrželi v SYNOT lize.

V sobotu nastoupíte v Doosan Aréně. Těšíš se na těžké utkání proti úřadujícímu mistrovi?
Na nadcházející zápas se hrozně moc těším. Čeká nás krásný duel proti silnému soupeři, na zaplněném stadiónu a před televizními kamerami. Půjdeme do něj s čistou hlavou, bez tlaku nutně zvítězit, s touhou vydat ze sebe to nejlepší a pokusit se překvapit. Já osobně doufám, že do třetice dokážu duel v Plzni odehrát celý bez vynuceného střídání pro zranění.

Pořadí za měsíc březen 2016:

221 - Vaculík Lukáš, 193 - Hanuš Jan, 185 - Hronek Petr, 126 - Kryštůfek Lukáš, 81 - Urdinov Yani, 80 - Kučera Tomáš, 54 - Krejčí Jiří.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu