26.03.2016, Redakce

U19: V Hradci Králové neuspěli

U19: V Hradci Králové neuspěliStarší dorost, posilněn domácí výhrou s Pardubicemi, se chtěl poprat o body i na půdě Hradce Králové. První půle ale žádnou branku nepřinesla, i když oba celky na to možnosti měly. Ve druhé půli, se ale střelci začali činit. Hradec Králové se v rozmezí tří minut dostal do dvoubrankového vedení, hosté z Vysočiny se poté dostali zpět do hry brankou Sargsyana, ale v 76. minutě opět zvýšil na rozdíl dvou branek Breda a domácí už dovedli utkání do vítězného konce 3:1 (0:0).

 
Hradec KrálovéHradec Králové
27.kolo, sobota 26.3.2016, 11:00
3:1
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 53. Breda, 56. Miker, 76. Breda – 72. Sargsyan.
Diváci: 0
Hradec Králové: Dunda – Brokeš, Miker, Kundrt, Breda, Novák, Jukl, Čech (c), Hašek, Trávníček, Hynek.
FC Vysočina: Konrád – Ločárek, Vedral, Vrzal (45. Smejkal), Čermák (80. Kafoněk) – Malár – Sargsyan, Novotný, Kolčava, Průša (68. Vašíček) – Mašić (68. Svoboda).
 

Komentář

„K vidění byl kvalitní dorostenecký fotbal. Domácí více kombinovali, nám se však ve dvou třech případech naskýtal rychlý protiútok, kdy jsme si však ve finální fázi míč špatně zpracovali nebo nepřesně přihráli. Domácí měli více střel a ve třech případech nás perfektně podržel Konrád. Po bezbrankové první půli jsme však absolutně nezvládli úvod druhého poločasu a dvakrát inkasovali. Po Vašíčkově centru a hlavičce Sargsyana jsme snížili. Konečnou podobu výsledku dal domácí Breda, jehož přímý kop tečoval ještě náš hráč a Konrád tak již byl bezmocný. Klukům nemohu vytknout snahu. Na výborný Hradec to dnes však nestačilo!“ řekl po utkání trenér Kamil Průša.
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu