25.03.2016, Juniorskaliga.cz

Okleštěná sestava juniorky podlehla Mladé Boleslavi

Okleštěná sestava juniorky podlehla Mladé BoleslaviJuniorský tým v Mladé Boleslavi bojoval, předvedl solidní výkon a ujal se vedení díky trefě Augusta Batiojy, ovšem v sestavě bez posil z "áčka", s pěti hráči dorosteneckého věku a bez vyloučeného Fialy nebyl schopen čelit síle domácího celku. Duel tak skončil jihlavskou porážkou 4:1 (2:1).

 
Ml. BoleslavMl. Boleslav
23.kolo, pátek 25.3.2016, 11:00
4:1
(2:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Góly: 33. Kozma, 44. Klobása, 80. a 90. Kateřiňák (pen.) – 27. Batioja
ŽK: Fiala
ČK: 75. Fiala (JIH)
Rozhodčí: Zadinová – Ratajová, Šafránková
Diváci: 0
Ml. Boleslav: Godula - Fabián, Vodháněl (88. Kořínek), Kocourek (75. Bečirević), Kateřiňák, Wolf, Albina (86. Lacek), Pajer, Glöckner, Kozma, Klobása (69. Bojda).
FC Vysočina: Kotnour - Pěnkava, Kriegsmann, Rychetník, Fiala - Beseda, Vitásek - Batioja, Šerý, Maruš (59. Sargsyan) - Duba (69. Smejkal)
 

Komentář

Vysočina tak měla v zápase o motivaci postaráno, v městě automobilů chtěla překvapit a odvést si přinejmenším jeden bod. Chvíli před půlhodinou hry to s nadějemi hostů vypadalo velice dobře. Po chybě v domácí rozehrávce se balón dostal do moci Jihlavy, do zakončení pronikl Batioja, který se nemýlil a poslal Vysočinu do jednobrankového vedení. Domácí to však logicky nevzdali a po chvilce za to byli i odměněni. Ve skrumáži před brankou hostů nejdříve zněla tyč, jenže poté už do branky dokázal dostat balón Kozma. Pro domácí bylo ale ještě lépe, minutu před uplynutím základní hrací doby se totiž dokázal prosadit i Klobása. Dvaadvacetiletý hráč, který v jarní části za A-tým prozatím ještě možnost nedostal, tentokrát přehodil vyběhnutého Kotnoura a poslal svůj celek do vedení 2:1.

Ve druhém poločase bylo místy na hostech vidět velké odhodlání ke srovnání stavu, většinu jejich pokusů ale dokázal lapit včas brankář Godula. Hodně práce měl ale i hostující Kotnour. Veškeré šance na bodový zisk i pro Jihlavu padly v 75. minutě, kdy její hráč Fiala, obdržel druhou žlutou kartu a ze hřiště tak musel předčasně odejít. Mladá Boleslav se pak ještě dvakrát posadila, pokaždé z pokutového kopu, který v obou případech zahrál úspěšně Kateřiňák. Domácí tak nakonec zvítězili jasně, a to v poměru 4:1.

Ohlasy trenérů

"Úvod utkání patřil domácím, ovšem do vedení jsme šli my, když skóroval Batioja. Bohužel, Mladá Boleslav poměrně brzy dokázala vyrovnat a ještě do půle po fatální chybě gólmana Kotnoura vstřelila druhý gól. Celý zápas jsme se prezentovali koncentrovaným, bojovným a taktickým výkonem, soupeře jsme nepouštěli do šancí, ale na zvrat nám chyběla síla a kvalita. Duel jsme dohrávali bez vyloučeného Fialy, s pěti staršími dorostenci v sestavě a se zraněným Pěnkavou," netajil po utkání zklamání kouč Josef Vrzáček.
 
Zápasy
13.kolo | Ml. Boleslav - FC Vysočina | 6:1
27.kolo | FC Vysočina - Ml. Boleslav | 1:1
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu