24.01.2016, Miroslav Fuks

Druholigový Varnsdorf vyškolil juniorku

Druholigový Varnsdorf vyškolil juniorkuPrvní tým FC Vysočina dnes před sedmou hodinou odletí z Vídně do Antalye, tudíž juniorka nastoupila v rámci Tipsport ligy do utkání o umístění. V Mladé Boleslavi jí byl soupeřem druholigový Varnsdorf, který naše mladíky vyškolil a výrazně zvítězil v poměru 8:2 (3:1). Branky za Jihlavu stříleli David Štěpánek a Marek Šerý.

 
VarnsdorfVarnsdorf
přát., neděle 24.1.2016, 14:00
8:2
(3:1)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 

Góly Vysočiny: Jurča 2, Martan, Durdević, Rudnytskyy 2, Halbich, Daníček - 28. Štěpánek, 50. Šerý
Diváci: 0
Varnsdorf: 1. půle: Samoel - Tvaroha, Filip, Zbrožek, Yakovlev, Ondráček, Mehanovič, Martan, Schuber, Durdevič, Jurča. 2. půle: Samoel - Geissler, Zbrožek, Filip, Yakovlev, Houser, Daníček, Rudnytsky, Halbich, Knejzlík, Jurča (66. Mehanović)
FC Vysočina B: Soukup (46. Kolář) - Rychetník, Kriegsmann, Beseda (70. Pěnkava), Mlakić (62. Fiala) - Spirkoski, Vitásek (46. Smejkal) - Maruš (46. Duba), Štěpánek, Šerý (77. Šimončič) - Harba.
 

Komentář

„Do zápasu jsme dobře vstoupili, dokonce jsme se po trefě Štěpánka ujali vedení 0:1. Ještě ve 40. minutě byl stav nerozhodný 1:1, ovšem do kabin jsme nakonec šli za stavu 3:1. Po změně stran snížil Šerý, jenže chvíli poté jsme po chybách v rozehrávce inkasovali dva rychlé góly a prakticky bylo po zápase. Rozehrávka nás dnes hodně trápila. Zápas jsme nezvládli a zkušený soupeř nás trestal. Přesto konečný výsledek rozhodně neodpovídá předvedené hře. Přísné měřítko dnes splnili pouze Štěpánek a Harba, ostatní musí ještě hodně přidat, aby se prosadili ve špičkovém fotbale. Za výkon ve druhé půli bych ještě pochválil střídajícího dorostence Smejkala,“ okomentoval přípravný duel trenér Josef Vrzáček.

Doplňme, že v kádru juniorky scházeli zdravotně indisponovaný Bajer, dále Hron, kterého testuje třetiligový Kolín, a Klusák, jenž je na testech v druholigovém slovenském klubu ŠK Senec.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu