18.01.2016, Miroslav Fuks

Radek Voltr: Jsem moc rád, že mohu být v Jihlavě

Radek Voltr: Jsem moc rád, že mohu být v JihlavěDnes se v kabině FC Vysočina poprvé objevila avizovaná posila – útočník Radek Voltr, který do Jihlavy přichází na hostování ze Slavie Praha. Nafasoval věci a zamířil na první trénink, který v pondělí dopoledne probíhal v posilovně a v kondičním sále. Jeho přítomnost jsme si nenechali ujít a požádali jsme jej o aktuální rozhovor.

 

Radek Voltr v něm mimo jiné uvedl: „Do Slavie mi pomohlo vydařené působení na Žižkově. Byl jsem strašně šťastný, že jsem tam v létě přestoupil. Snažil jsem se dělat maximum pro to, aby se na podzim prosadil do sestavy. To, že jsem se nakonec dostal prakticky do všech zápasů, byla odměna za moji práci. V zimě Slavia významně posílila, já přesto v první fázi chtěl zabojovat o místo v kádru. Poté jsem po domluvě s trenérem a sportovním vedením klubu preferoval možnost jít na hostování do prvoligového klubu. V Edenu bych na jaře pravděpodobně tolik příležitostí nedostal. Jsem moc rád, že mohu být v Jihlavě a doufám, že pomohu v jarních bojích o záchranu.“

Doplňme další dvě novinky v kádru FC Vysočina, který se připravuje na jarní start SYNOT ligy. Ukončeno bylo testování pravého obránce Ladislava Koutka, který se vrátil do třetiligového Uničova. „Hodláme jej však nadále sledovat a nevylučujeme, že se k jeho angažování vrátíme v letní přípravě. Dále jsme předběžně domluveni na hostování stopera či defenzivního záložníka Marka Opluštila v druholigovém Dynamu České Budějovice. Dnes bude na jihu Čech poprvé trénovat,“ informoval sportovní manažer Milan Bokša.

Kompletní rozhovor s Radkem Voltem přináší Youtube kanál Ježour TV.


 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu