14.01.2016, Miroslav Fuks

Práce na rozšíření VIP zázemí jsou v předstihu

Práce na rozšíření VIP zázemí jsou v předstihuV polovině prosince loňského roku na stadiónu v Jiráskově ulici v Jihlavě vypukl čilý stavební ruch. FC Vysočina zde na své náklady a s přispěním řady svých sponzorů a reklamních partnerů realizuje rozšíření stávajících kapacitně nevyhovujících VIP prostor. Po měsíci prací lze konstatovat, že harmonogram díla je v předstihu a nic by nemělo bránit jeho premiéře v rámci úvodního jarního duelu proti Slavii v pátek 19. února.

 

Zázemí VIP Exclusive v sídle klubu pod tribunkou při každém domácím utkání SYNOT ligy zažívá nápor ze strany hostů zápasu a nejvýznamnějších reklamních partnerů klubu. Jeho prostory byly dimenzovány pro požadavky druhé nejvyšší soutěže a nyní jsou nedostatečné. Vedení FC Vysočina tedy přistoupilo k vlastní investici klubu, jejíž rozpočet se blíží částce 1,3 milionů korun. Výsledkem by měla být vkusná přístavba, která VIP zázemí rozšíří o 50 metrů čtverečních. Obdobně velkou plochou pak bude disponovat venkovní terasa kolem nových prostor.

"Už na počátku ledna jsme dokončili hrubou stavbu. Nyní máme hotové vnitřní omítky, dokončujeme sádrokartonové pohledy, elektroinstalaci, přípojky vody a topení. Zároveň finalizujeme střešní plášť a v příštím týdnu bychom chtěli provést podlahu. Dne 25. ledna nastoupí firma Plastikov na realizaci dominantní čelní prosklené stěny,“ uvedl Jindřich Březina, technický manažer klubu.

  • fotografie z průběhu stavby naleznete ZDE


 
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu