12.01.2016, Miroslav Fuks

Hipp: Ukázal se rozdíl mezi výkony v zápasech a na tréninku

Hipp: Ukázal se rozdíl mezi výkony v zápasech a na tréninkuŠest let fotbalisté FC Vysočina nepoznali porážku v úvodním utkání kalendářního roku – až do dnešního utkání proti Bohemians. Předtím se tak stalo na počátku roku 2010 v Bratislavě proti Senici. Přinášíme vám pozápasový komentář trenéra Michala Hippa, který si na vyšehradské umělce odbyl premiéru na jihlavské lavičce.

 

„Jsem rád, že jsme toto utkání odehráli. Ukázalo se, že je značný rozdíl mezi výkony hráčů v tréninkovém procesu a v zápase. První poločas kvalitou daleko převýšil ten druhý, v některých pasážích hry měl slušné parametry. Zpočátku jsme měli problémy s agresivní hrou Bohemians. Paradoxně jsme inkasovali z rychlého brejku v momentě, kdy jsme převzali iniciativu. Poté jsme po krásné akci vyrovnali na 1:1. Ve zbytku první půle měli šance oba týmy, z toho Bazal se objevil ve dvou šancích. Celkově lze říci, že první pětačtyřicetiminutovka měla poměrně slušnou úroveň, když uvážíme, v jaké fázi přípravy se oba celky nacházejí. Druhá půle po vystřídání celého mančaftu neměla takovou úroveň, jakou nabídl první poločas. Bohemians byli maximálně efektivní, vstřelili tři branky a zaslouženě zvítězili,“ řekl Hipp na úvod svého zápasového hodnocení.

Slovenský kouč se vyjádřil i k další tvorbě kádru: „Chci teď dát šanci všem hráčům, které máme v procesu. Platí to nejen pro dnešní duel proti Bohemians, ale i pro sobotní zápas proti Táborsku. Chci si udělat adekvátní obrázek o jejich schopnostech. Věřím, že se ve svém úsudku trefím do správného složení týmu. Zároveň nyní pracujeme na doplnění týmu na postu útočníka.“

Pozápasové ohlasy v sestřihu tradičně nabízí Youtube kanál Ježour TV. Krom komentáře trenéra Michala Hippa přinášíme i slova střelce jediné jihlavské branky Matúše Marcina a nováčka v dresu FC Vysočina Josefa Bazala.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu