04.01.2016, Miroslav Fuks

Fotbalisté FC Vysočina zahájili zimní dril

Fotbalisté FC Vysočina zahájili zimní drilFotbalisté FC Vysočina se po třech týdnech dovolené vrátili na jihlavský stadión, aby prvním tréninkem odstartovali fotbalový rok 2016 a zároveň tak zahájili zimní přípravu. Pod vedením nového kouče Michala Hippa k první tréninkové jednotce nastoupilo 25 hráčů do pole a 4 brankáři, kteří se na umělé trávě v areálu Na Stoupách i v sedmistupňovém mrazu a za mírného sněžení pořádně zahřáli.

 

Trenér Hipp se na úvodním tréninku seznámil i s bosenskými útočníky Murisem Mešanovićem a Harisem Harbou, stejně tak i s ekvádorským záložníkem Augustem Batioja. O jejich fotbalové budoucnosti více napoví nejbližší dny a týdny. Oproti podzimnímu kádru scházeli Adam Jánoš, který se připojil k přípravě Sparty Praha, a Vojtěch Přeučil s Davidem Klusákem, kteří budou trénovat s juniorkou. Nechyběla žádná avizovaná nová tvář – makedonský levý obránce Yani Urdinov, pravý bek Ladislav Koutek, středopolař Petr Hronek, levý záložník Filip Novotný a též dorostenecký reprezentant Jiří Klíma, jenž byl přeřazen z juniorky.

První tréninkovou jednotku tvořila půlhodinová rozcvička a poté hráči s chutí sehráli fotbalový turnaj čtyř týmů na dvou na zmenšených hřištích. Hrálo se 3 x 15 minut, padlo množství branek, byla vidět řada pohledných akcí a na první pohled bylo patrné, že v týmu panuje zdravá konkurence. Tečku za tréninkovou jednotkou obstaral intenzivní výběh napříč hrací plochou. V úterý celý tým prověří náročné kondiční a silové testy, které realizačnímu týmu velmi napoví o stavu připravenosti jednotlivých hráčů.

  • bohatá fotogalerie ze startu zimní přípravy ZDE

Aktuální podoba kádru FC Vysočina v zimní přípravě:

Brankáři: Hanuš, Kotnour, Rakovan, Vejmola

Obránci: Koutek, Krejčí, Kryštůfek, Kukoľ, Mišůn, Šourek, Tlustý, Urdinov

Záložníci: Batioja, Demeter, Fulnek, Hronek, Marek, Nerad, Novotný, Opluštil, Štěpánek, Šulek, Vaculík

Útočníci: Dvořák, Harba, Jungr, Klíma, Marcin, Mešanović

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu