27.12.2015, Miroslav Fuks

Pořiďte si permici na jaro! Doručí vám ji fotbalisté osobně!

Pořiďte si permici na jaro! Doručí vám ji fotbalisté osobně!FC Vysočina přichází se speciální a netradiční motivací k zakoupení permanentních vstupenek na jarní sezónu! Objednejte si permanentku e-mailem do 15. ledna a deseti nejrychlejším zájemcům ji ještě před startem fotbalového jara doveze domů či do práce dvojice fotbalistů FC Vysočina!

 

Pokud chcete permici na jaro a láká vás nabídka speciální kurýrní služby FC Vysočina, tak nám nejpozději do pátku 15. ledna 2016 zašlete objednávku na e-mail fuks@psj.cz. Specifikujte celé své jméno, mail, telefon a upřesněte sektor tribuny, do kterého byste permanentku chtěli zakoupit. Samozřejmě takto lze zakoupit i více, než jednu celosezónní vstupenku. Permanentku v ceně 700 Kč za kus uhradíte až při jejím převzetí. Zároveň zdarma obdržíte bonus v podobě klubového stolního kalendáře na rok 2016! Doplňujeme, že nabídka dovozu permanentek ze strany fotbalistů FC Vysočina platí jen pro doručení v rámci okresu Jihlava.

Ty, kteří nechtějí čekat na příjezd fotbalistů a chtějí si sami pečlivě vybrat místo na tribuně, upozorňujeme, že tradiční prodej permanentek probíhá v klubovém Fanshopu na stadiónu každý čtvrtek od 13:00 do 17:00 hodin. Případně lze využít nákup prostřednictvím vstupenkové sítě Ticketportal. I pro vás je samozřejmě nachystán bonus v podobě klubového stolního kalendáře na rok 2016!

Kompletní informace o výhodách pořízení permanentní vstupenky na domácí zápasy FC Vysočina naleznete ZDE.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu