06.12.2015, David Zeman

U19: O remíze rozhodl úvod

U19: O remíze rozhodl úvodStarší dorost odehrál své poslední podzimní utkání na půdě Jablonce. Hned ve druhé minutě se prosadil Vedral a Vysočina tak šla do vedení, za 10 minut ale bylo srovnáno, když za Jablonec srovnával Hlůže. V dašlím průběhu utkání už se nic nestalo a oba týmy tak berou bod za remízu 1:1 (1:1).

 
JablonecJablonec
21.kolo, sobota 5.12.2015, 13:00
1:1
(1:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 13. Hlůže – 2. Vedral
Diváci: 0
Jablonec: Richter – D.Mička, Putyera, Haitl, Hurta, Macík, Lischka – Jelínek, Hlůže – Pelta, Schön
FC Vysočina: Pokorný – Čermák, Vedral, Beseda, Kolčava – Vitásek (70. Šimončič), Štěpánek – Novotný (81. Ločárek), Průša (65. Sargsyan), Bajer (86. Karmazín) – Klíma (76. Pěnkava).
 

Komentář

„V úvodních deseti minutách jsme byli lepším týmem. Do vedení jsme šli hned ve druhé minutě po našem prvním rohovém kopu Bajera, po kterém se hlavou prosadil Vedral. Ve 14. minutě nás po rychlém protiútoku potrestal Hlůže, který tak vyrovnal. Od tohoto okamžiku byl zhruba do třicáté minuty lepší Jablonec. Závěr první půle již opět patřil nám. Kromě jedné příležitosti jsme si však již žádnou šanci nevypracovali. Druhá půle se spíše odehrávala uprostřed hřiště. Jablonec zvýšil svoji aktivitu při napadání našich kombinací a hrozil z rychlých protiútoků. Do žádné vyložené šance jsme však domácí nepustili, stejně tak jako Jablonec nás. Dvě střely ze střední vzdálenosti měl agilní Bajer. Žádná však neměla potřebnou razanci. Utkání tak skončilo spravedlivou dělbou bodů!“ řekl po utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu