02.12.2015, David Zeman

U19: Spartu obrali o body

U19: Spartu obrali o bodyStarší dorost U19 přivítal na svém hřišti vedoucí tým tabulky - Spartu Praha, která doteď ztratila pouze tři body za jednu prohru. V první půli i přes mírnou optickou převahu Sparty gól nepadl. Ve druhém poločase se prosadil Pulkrab a Sparta šla do vedení, jihlavští ale nesložili zbraně a těsně před koncem srovnal Vedral. Utkání tak skončilo 1:1 (0:0) a Vysočina je teprve druhým týmem, který Spartu obral o body.

 
FC VysočinaFC Vysočina
17.kolo, středa 2.12.2015, 11:00
1:1
(0:0)
SpartaSparta
 
Góly: 89. Vedral – 63. Pulkrab. ŽK: 75. Vitásek (JIH), 88. Vedral (JIH) – 70. Pulkrab (SPA), 84. Novotný (SPA), 88. Hašek (SPA), 90. Turyna (SPA).
Diváci: 0
FC Vysočina: Pokorný – Čermák, Vedral, Beseda, Ločárek (74. Novotný) – Štěpánek, Vitásek (79. Vrzal), Kolčava – Bajer (79. Pěnkava), Šimončič (53. Smejkal) – Klíma (69. Sargsyan).
Sparta: Čtvrtečka – Čmelík, Köstl, Wiesner, Březina, Pulkrab (c), Havelka, Plachý, Sváta, Mustedanagič, Turyna.
 

Komentář

"V první půli se hrál vyrovnaný a velmi zajímavý duel. Tentokrát jsme hráli z hlubšího bloku se snahou o rychlé protiútoky. Sparta se představila jako výborný soupeř, který se v prvním poločase dostal do dvou velkých šancí, při kterých nás podržel brankář Pokorný. Nám se vydařila kombinace na pravé straně, po které skončila střela Čermáka na tyči hostující branky. Vstup do druhé půle nám nevyšel, byli jsme hodně pasivní a dostali se tak pod velký tlak. Jednou nás zachránila tyč, další střela se otřela o břevno. V 63. minutě již šla Sparta do vedení po centru z naší levé strany, na který si na přední tyč naběhnul nejlepší střelec soutěže Pulkrab, který se v koncovce nemýlil a vstřelil tak již svoji třiadvacátou branku. V posledních patnácti minutách jsme se již více dostávali do hry. Myslím, že jsme měli v závěru více sil a po přetaženém centru Kolčavy a vrácení před branku Smejkalem jsme díky Vedralovi vyrovnali. Bodíku si nesmírně vážíme. Sparta je v probíhajícím soutěžním ročníku lídrem tabulky. Zatím jen jednou prohrála a dnes poprvé remízovala. Kluci si mákli na dno svých sil, předvedli výborný týmový výkon a odměnou jim je za to právě jednobodový zisk. Bylo by perfektní, kdybychom na něj navázali v sobotním posledním utkání v tomto kalendářním roce v Jablonci!" řekl po utkání trenér Kamil Průša.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu