13.11.2015, David Zeman

U17: Z Karviné vezou tři body

U17: Z Karviné vezou tři bodyMladší dorost U17 začal utkání proti Karviné výborně, když se už ve třetí minutě prosadil Chlumský. Po půl hodině hry přidal další gól Šteffl a o 8 minut později Chlumský zvyšoval už na 3:0. Stejný počet branek padl do sítě Karviné i ve druhé půli, když svůj hattrick dokončil Chlumský a další góly přidali Matulka a Bence.

 
KarvináKarviná
19.kolo, čtvrtek 12.11.2015, 12:00
0:6
(0:3)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 3., 38., 56. Chlumský, 30. Šteffl (z pen.), 64. Matulka, 68. Bence.
Diváci: 40
FC Vysočina: Jágrik – Pavlík, Pejřimovský (65. Sibera), Křišťál, Bence – Polcar (52. Matulka), Urbánek (73. Janoušek), Šteffl (59. Lorenc), Řezáč – Chlumský, Rážek
 

Komentář

"Do Karviné jsme jeli s velkým respektem, protože tento soupeř dokázal potrápit všechny silné soupeře a v některých případech je dokázal obrat o body. Do utkání jsme vstoupili náramně, když se dostal do samostatného úniku Chlumský, který dokázal vstřelit velmi rychlý gól. Domácí jsme velmi dobře presovali a vytvořili jsme si hezké kombinační akce. Po celý zápas jsme diktovali tempo hry a po zásluze jsme vyhráli velkým rozdílem, protože jsme zápas zvládli jako celek. V zápase se blýskl hattrickem Dominik Chlumský. Za podzimní část, co jsem jako hlavní trenér nastoupil k tomuto týmu, tak musím všechny hráče i realizační tým pochválit za velmi dobře odvedenou práci." řekl po utkání trenér Libor Smejkal.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu