01.11.2015, Miroslav Fuks

Juniorka v desíti vybojovala bod proti Příbrami

Juniorka v desíti vybojovala bod proti PříbramiJuniorský tým na domácí půdě sehrál těžký duel proti 4. celku tabulky. S Příbramí vybojoval cenný bod za remízu 1:1, když Bojan Spirkoski vyrovnával v 39. minutě z pokutového kopu. Přitom Jihlava od 35. minuty hrála oslabena o vyloučeného Davida Klusáka.

 
FC VysočinaFC Vysočina
14.kolo, neděle 1.11.2015, 11:00
1:1
(1:1)
PříbramPříbram
 

Góly: 39. Spirkoski (pen.) – 8. Hadaščok
ŽK: Klusák, Hron, Rychetník, Fiala – Hlinka, Junek
ČK: 35. Klusák (VYS)
Rozhodčí: Adámková – Vlasjuk, Pochylý
Diváci: 40
FC Vysočina: Vejmola – Hron, Kriegsmann, Rychetník, Klusák – Spirkoski (83. Vitásek), Štěpánek – Kukoľ (46. Duba), Batioja (46. Fiala), Šerý – Klíma (89. Maruš).
Příbram: Kočí – Junek (85. Jančura), Hájek, Eliáš, Končal, Červeňák, Kilián, Makoš, Hlinka, Hadaščok, Kurtiašvili.
 

Komentář

První okamžiky utkání se nesly ve vyrovnaném duchu. Po pár minutách hry si první rohový kop v utkání vybojovala Jihlava. Ten byl však zahraný špatně a navíc se Příbram dostala do brejkové situace. Ta navíc byla proměněna v úvodní branku, když hosty poslala do vedení výpomoc z A-mužstva Hadaščok - 0:1. Následně se pochopitelně snažila Jihlava s hosty zpět srovnat krok, docházelo na menší šance, které se střídaly s fauly a hra se tak kouskovala. Důležité věci se začaly znovu dít po půl hodině hry. Nejprve totiž v 33. minutě dostal žlutou kartu domácí Klusák, který si ale nedal říci a dvě minuty na to dostal kartónek znovu stejné barvy. To znamenalo jediné, a to že Jihlava dohrávala zbylých pětapadesát minut o deseti hráčích. Příbram v tu chvíli mohla převzít otěže zápasu na svojí stranu, jenomže se tak nestalo, protože se sama provinila v pokutovém území a Jihlava tak měla k dispozici pokutový kop, který se zrodil ze spolupráce Kukoľa s Hronem! Míč si postavil Spirkoski, který nezaváhal a srovnal - 1:1.

Druhý poločas začal nezáživným fotbalem, což se přeneslo i do celé půle. Příbram svojí početní výhodu nedokázala využít, navíc se Jihlava také dostávala do koncovky. Ta ale stejně jako u hostů nebyla nějak nebezpečná, tudíž se nakonec oba celky rozešly smírně 1:1.

Ohlasy trenérů

"Do utkání jsme nevstoupili dobře a soupeři jsme už v 8. minutě umožnili vstřelit úvodní branku. Poté jsme se pomalu rozjížděli a zhruba od 15. minuty jsme převzali iniciativu. Ovládli jsme střed hřiště a dokázali jsme se vypořádat s vysokým napadáním Příbrami. Bohužel, naší snahu eliminovalo vyloučení Klusáka po dvou žlutých kartách v rychlém sledu. Přesto jsme chvíli poté po spolupráci Hrona s Kukoľem dokázali zaslouženě vyrovnat. Ve druhém dějství jsme díky obrovsky zodpovědnému, taktickému a disciplinovanému výkonu i v deseti neinkasovali a udrželi nerozhodný stav. Přitom jsme možná měli i více ze hry," uvedl po zápase trenér Josef Vrzáček.
 
Zápasy
8.kolo | Příbram - FC Vysočina | 4:1
22.kolo | FC Vysočina - Příbram | 1:3
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu