12.09.2006, Miroslav Fuks

Vrací se Svoboda, Simr bohužel ne

Vrací se Svoboda, Simr bohužel neŘeditel FC Vysočina Zdeněk Tulis se dnes domluvil na obnovení působení v jihlavském dresu s ofenzivním záložníkem či útočníkem Ivem Svobodou (nar. 8.5.1977). Ten bude v FC Vysočina působit minimálně do 30. června příštího roku.

 
Připomeňme, že Svoboda do Jihlavy přišel v lednu letošního roku jako posila pro prvoligové boje pouze na půlroční hostování. Po nešťastném sestupu avizoval svůj záměr najít si angažmá v nejvyšší soutěži nebo v zahraničí. Žádná z letních nabídek však nesplnila jeho představy a tak vyslyšel jihlavské volání a angažmá zde prodloužil. S velkou pravděpodobností nastoupí už v pátečním duelu proti Bystrci.

Na velmi dobré cestě byl i další návrat v podobě brněnského útočníka Pavla Simra, který si v Jihlavě udělal velké jméno během působení v postupové sezóně 2004/05. V Brně totiž vznikl po příchodu Pacandy velký přetlak na místě útočníků, na který reagovalo vedení FC Vysočina nabídnou angažmá pro Simra. "S hráčem jsem byl na všem domluven, vedení brněnského klubu však bylo bohužel proti. Hráč se musel podřídit záměrům mateřského klubu a spolu s obráncem Schusterem zamířil na hostování do týmů brněnského nováčka II. ligy Dosta Bystrc. Náš páteční vzájemný duel tak bude mít další náboj," informoval ředitel Ing. Tulis, který připustil, že ještě v tomto týdnu dojde v kádru prvního mužstva k dalším změnám, které budou reakcí na neuspokojivé výkony posledních dní.

 
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu