24.10.2015, David Zeman

U19: O prohře s Mladou Boleslaví rozhodla první půle

U19: O prohře s Mladou Boleslaví rozhodla první půleV utkání staršího dorostu s Mladou Boleslaví se hosté dostali už v první půli do dvoubrankového vedení. Ve druhé půli se domácí Vysočina snažila dostat do utkání, ale prosadila se až v 77. minutě, kdy gól vstřelil Karmazín. Poté už se na hřišti nic důležitého neudálo a tak si hosté odvezli tři body za výhru 1:2 (0:2).

 
FC VysočinaFC Vysočina
15.kolo, sobota 24.10.2015, 13:00
1:2
(0:2)
Ml. BoleslavMl. Boleslav
 
Góly: 77. Karmazín – 10. Novák, 32. Vodháněl.
Diváci: 0
FC Vysočina: Pokorný – Ločárek, Malár (45. Sargsyan), Vedral, Beseda – Vrzal (45. Smejkal), Novotný (68. Průša) – Bajer, Kolčava, Šimončič (71. Karmazín) – Pěnkava (61. Časta).
Ml. Boleslav: Roudnický – Komárek, Klíma, Novotný, Vodháněl, Machů, Novák, Malý, Rudzan, Zabilanský, Dohnalík
 

Komentář

"V úvodu hlavičkoval Pěnkava mimo, následně orazítkoval tyč Bajer. Od tohoto okamžiku se hra úplně převrátila a Boleslav hru ovládala. Do vedení šla po přetaženém centru na naší zadní tyč. Vedení navýšila po střele ze střední vzdálenosti, které předcházel náš prohraný souboj uprostřed hřiště. Do druhé půle jsme udělali dvě změny. Myslím, že jsem byli pak aktivnějším týmem. Velkou šanci nedal Novotný, v několika příležitostech byl agilní Bajer a Kolčavova hlavička mířila také nepřesně. Boleslav ale hrozila z rychlých protiútoků, které už naštěstí nevyřešila přesně. Do hry o body nás vrátila branka střídajícího Karmazína, který se prosadil po odraženém míči po standardní situaci. Vyrovnávací branku jsme již bohužel vstřelit nedokázali. Tak, jak jsme hráli ve druhé půli musíme hrát celý zápas. V této vyrovnané soutěži si zkrátka nemůžeme dovolit prohospodařit ani pět minut, natož převážnou část z prvního poločasu. Toto se nám již bohužel opakuje ve druhém zápase za sebou. Musíme se vrátit zpět k poctivým a soustředěným výkonům!" řekl po utkání trenér Kamil Průša.
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu