10.10.2015, Redakce

U19: Cenné tři body s Teplicemi

U19: Cenné tři body s TeplicemiStarší dorost U19 si na domácí půdě poradil s Teplicemi, které se pohybují na špičce tabulky. Vysočina se dostala do vedení po půlhodině hry, když se ve vápně nejlépe zorientoval Kolčava a napálil míč do sítě. Ve druhé půli zvýšil 12 minut před koncem na 2:0 Smejkal, poté už se utkání spíše dohrávalo a Vysočina tak bere cenné tři body po výhře 2:0 (1:0).

 
FC VysočinaFC Vysočina
13.kolo, sobota 10.10.2015, 14:00
2:0
(1:0)
TepliceTeplice
 
Góly: 28. Kolčava, 78. Smejkal.
Diváci: 0
FC Vysočina: Pokorný – Ločárek, Malár, Vedral, Beseda – Novotný (78. Průša), Kolčava – Bajer (78. Sargsyan), Smejkal (78. Časta), Kafoněk (73. Vašíček) – Karmazín (68. Pěnkava)
Teplice: Plachý – Tesař (78. Kotrba), Šup (80. Boušek), Švejda, D. Kalivoda, Djordevič (46. Jánošík), Kučera, Žitný, Hasil, Macháček, M. Kalivoda
 

Komentář

"V prvních 25-ti minutách byly Teplice lepším týmem. Dostaly nás pod velký tlak, vytvořili si spoustu střeleckých možností a standardních situací. Jednou nás zachránilo břevno. Po té se hra začala vyrovnávat, vytvořili jsme si čtyři velké příležitosti, z kterých jsme jednu proměnili ve vedoucí branku po akci Bajera a zakončení Kolčavy. Ve druhé půli jsme byli již lepší my. Hrálo se více na polovině Teplic. V úvodu druhého poločasu nastřelil Smejkal tyčku. V 78. minutě se již tento hráč nemýlil a zvýšil naše vedení. Myslím, že jsme měli více sil a předvedli větší touhu po výhře. Samozřejmě si uvědomujeme, že jsme měli v úvodu utkání potřebné štěstí. Musím pochválit všechny hráče, kteří do utkání nastoupili. Dnes šli opravdu všichni jako tým za vítězstvím!" řekl po utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu