08.10.2015, Miroslav Fuks

Jan Hanuš: Věřím, že jdeme po správné cestě za zlepšením

Jan Hanuš: Věřím, že jdeme po správné cestě za zlepšenímTřetí díl ankety fanoušků FC Vysočina, která na webu hledá „Hráče měsíce“, poznal potřetí shodného vítěze. Hlas fanoušků zvolil opět gólmana Jan Hanuš, jenž zvítězil před kanonýrem Murisem Mešanovićem. Třetí příčku obsadil krajní záložník Augusto Batioja, jenž se za srpen umístil druhý. Po měsíci vám tak znovu přinášíme rozhovor se strážcem jihlavské branky.

 

Honzo, jak si viděl své výkony za měsíc září? Z kterého duelu jsi měl nejlepší dojem?
Hlavně mne štve, že jsme nedokázali získat více ligových bodů. Rozhodně jsme měli na to, abychom něco vybojovali v Olomouci a též je škoda, že jsme do vítězného konce nedotáhli dobře rozehraný duel proti Dukle Praha. Je pravdou, že z tohoto utkání jsme mohli získat tři body, ale také jsme mohli prohrát. Duel v Příbrami se nám vyloženě nepovedl a zaslouženě jsme v něm podlehli.

Vyčítáš si některý z obdržených gólů?
V Olomouci jsem nastoupil po zranění prstu, když jsem měl za sebou jen pár tréninků. Přesto jsem se v utkání cítil dobře. Štve mne hlavně zápas v Příbrami, kdy jsme podali nejhorší výkon. Sám si jeden z inkasovaných gólů vyčítám.

Tým řadu zápasů čeká na ligovou výhru. Projevuje se to na psychice a atmosféře v kabině?
Naší situace a bodové bilance jsme si samozřejmě moc dobře vědomi. I proto došlo ke změnám v trenérském týmu. Vnímáme teď určité modifikace tréninkového procesu i taktiky. Všichni chceme zase vyhrávat a na tréninku makáme, aby došlo ke zlepšení. Věřím, že jsme za tímto cílem vykročili po správné cestě.

Reprezentační pauzu vyplníte pohárovým duelem proti Olomouci. Vítáte tento zápasový program nebo byste spíše preferovali trénink a regeneraci sil?
Osobně spíše vítám udržení v zápasovém rytmu. Je lepší pravidelně hrát každý víkend, než mít pohárový duel vložený mezi dva důležité ligové zápasy. I díky této termínové změně se můžeme dobře připravit na utkání proti Liberci.

V poháru nastupuje tvůj kolega Matej Rakovan. Jak tuto rotaci vnímáš?
Ve své první sezóně v Jihlavě jsem takto dostával příležitost vedle Jardy Blažka. Beru to jako realitu. Je určitě dobře, že jsou oba gólmani zapojení do zápasového rytmu.

Jak v tomto nepříliš úspěšném období relaxuješ? Co ti dělá radost?
Teď nás s manželkou velmi těší roztomilé štěně plemene Coton de Tulear, které jsme si pořídili. Parádně se s ním relaxuje, člověk rozhodně přijde na jiné myšlenky..

Dodejme, že právě dnes gólman Jan Hanuš zodpověděl dotazy, které mu prostřednictvím off-line rozhovoru na klubovém webu položili fanoušci. Jeho reakce najdete TADY.

Pořadí ankety "Hráč měsíce" za září 2015:

1. Hanuš Jan 278b., 2. Mešanović Muris 231b., 3. Batioja Augusto 119b., 4. Kukoľ Vladimír 67b., 5. Dvořák Pavel 65b., 6. Jungr Marek 62b., 7. Kryštůfek Lukáš 60b.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu