28.09.2015, David Zeman

U17: Smolná prohra ve Frýdku-Místku

U17: Smolná prohra ve Frýdku-MístkuMladší dorost vstoupil do utkání na hřišti Frýdku-Místku aktivně a po zásluze byl odměnen rychlou branou, kterou vstřelil Lorenc. Po nepromenění několika šancí ale soupeř během dvou minut utkání otočil. Druhá půla nabídla spíše bojovnější fotbal, přesto mohla Vysočina skórovat, bohužel se jí to nepodařilo a utkání tak skončilo výhrou domácích 2:1 (2:1).

 
Frýdek-MístekFrýdek-Místek
8.kolo, sobota 26.9.2015, 10:00
2:1
(2:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 22. Janša, 23. Křenek - 2. Lorenc.
Diváci: 20
FC Vysočina: Duba – Pavlík, Trojánek, Křišťál, Řezáč – Matulka, Pejřimovský, Šteffl, Polcar (57. Bence) - Chlumský, Lorenc
 

Komentář

"Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně a po zásluze jsme byli i odměněni gólem, když zatáhl míč do vápna Polcar a krásnou přihrávkou pod sebe do malého vápna našel nabíhajícího Lorence, který se nemýlil. Do 20. minuty jsme hráli velice pohledný fotbal, ale nedokázali jsme proměnit několik gólových šancí. Ve 22. minutě nás potrestal po špatném obsazení ve vápně druhý nejlepší střelec soutěže Janša a hned o minutu později vstřelil gól Křenek, který pomocí naší teče poslal míč do brány. S prvním poločasem jsem celkově spokojen, protože jsme hráli přesně to, co jsme chtěli. Druhý poločas už nebyl pro nás tak ideální, protože docházelo k hodně osobním soubojům a neměli jsme tolik možností zakombinovat. Mrzí mě, že jsme nedokázali ve druhém poločase proměnit dvě vyložené gólové šance. Domácí vystřelili dvakrát na bránu a dali dva góly. Měli jsme si určitě odvést minimálně bod, proto domácí tým vyhrál velmi šťastně." řekl po utkání nový trenér mladšího dorostu Libor Smejkal.
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu