16.09.2015, Miroslav Fuks

Klubové představenstvo odvolalo kouče Luďka Klusáčka

Klubové představenstvo odvolalo kouče Luďka KlusáčkaPředstavenstvo FC Vysočina na svém dnešním odpoledním zasedání rozhodlo o odvolání hlavního kouče prvního týmu Luďka Klusáčka. Vedením realizačního týmu a sportovní přípravou prvoligového „áčka“ byl pověřen současný sportovní manažer Milan Bokša.

 

„K tomuto nelehkému a nepříjemnému kroku jsme přistoupili na základě neuspokojivých výsledků a výkonů v letním přípravném období a zejména pak v úvodních šesti kolech tohoto ročníku SYNOT ligy. Panu Klusáčkovi děkujeme za práci, který pro náš klub odvedl,“ sdělil Jiří Pech, předseda představenstva FC Vysočina.

„Novým složením realizačního týmu se intenzivně zabýváme a hodláme jej personálně doplnit. Momentálně preferujeme řešení, kdy bude složen z vlastních trenérských zdrojů. Předpokládáme, že do pátečního duelu proti Dukle dozná realizační tým definitivní podobu,“ uvedl Milan Bokša.

Luděk Klusáček k  FC Vysočina nastoupil v prosinci loňského roku. Jeho příchod byl reakcí klubu na striktní požadavek FAČR doplnit stávající realizační tým o kouče s nejvyšší trenérskou licencí. Klusáček na jihlavské lavičce strávil dvě přípravná období a dvacet prvoligových zápasů s bilancí 6 vítězství, 4 remíz a 10 porážek.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu