12.09.2015, David Zeman

U19: Brno si z Jihlavy odváží tři body

Trochu smolné utkání odehrál starší dorost U19 s Brnem. Po bezbrankové první půli přišly ve druhém poločase dva vlastní góly do sítě Vysočiny a Zbrojovka si tak po výsledku 0:2 (0:0) odváží všechny tři body.

 
FC VysočinaFC Vysočina
9.kolo, sobota 12.9.2015, 11:00
0:2
(0:0)
BrnoBrno
 
Góly: 55. Vitásek (vl.), 69. Malár (vl.)
Diváci: 0
FC Vysočina: Konrád – Ločárek, Malár, Beseda, Čermák (77. Vašíček) – Novotný (67. Karmazín), Vitásek (75. Průša), Kolčava – Smejkal, Šimončič (70. Vrzal) – Časta (62. Vedral).
Brno: Floder – Zukal (C), Obůrka, Růsek, O. Vintr, Janošek, Ulbrich, M. Vintr, Kučera, Vedral, Gajič
 

Komentář

„V první dvacetiminutovce byli hosté aktivnější. Do žádné vyložené šance se ale nedostali. My zahrozili Smejkalem, který však střílel mimo. Po té se hra vyrovnala, ale vše podstatné se odehrávalo uprostřed hřiště, tedy bez šancí. Ve druhé půli jsme měli míč více na svých kopačkách. Ze zajímavé standardky z hranice pokutového území nebyl Beseda dostatečně razantní. Žádné další šance jsme si však nevytvářeli. Hosté šli do vedení, kdy jsme si dali vlastní gól po jednom z centrů před naší branku. Chvíli na to nám z levé strany šla před branku další střílená přihrávka, kterou jsme si opět sklepli sami do vlastní branky. Dnes jsme působili matným dojmem. Scházel mi pohyb, nabídka a celkově chuť hrát. Takto se doma nesmíme prezentovat. Když se k tomu ještě přidají dva vlastní góly, tak nemůžeme myslet na úspěch. Musíme se dát psychicky dohromady. V příštím kole jedeme na Bohemku a toto utkání může být pro podzimní sezonu klíčové. Apeluji na všechny naše hráče, aby zmobilizovali všechny síly a aby v týdnu všichni co nejlépe pracovali!“ řekl po utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu