31.08.2006, Miroslav Fuks

Zúbek míří do Zlína a děkuje fanouškům

Zúbek míří do Zlína a děkuje fanouškůmStřední záložník Marek Zúbek, který si svými výkony v uplynulé sezóně vysloužil obdiv jihlavských fanoušků, podepsal dvouletou smlouvu s prvoligovou Tescomou Zlín. Zakotvil zde poté, co definitivně ztroskotala jednání mezí vedením FC Vysočina a Baníku Ostrava o prodloužení jeho působení v Jihlavě.

 
Oba kluby se neshodly na výši přestupové sumy za tohoto jednatřicetiletého zkušeného hráče. Zatímco požadavek Baníku se údajně pohyboval kolem sumy 1, 5 mil. Kč, ředitel FC Vysočina Zdeněk Tulis byl schopen nabídnout pouze zhruba polovinu této částky. „Bohužel jsme v současné době nebyli schopní splnit ekonomické požadavky Ostravy. Náš klub se nemůže pustit do vysokých přestupových částek za cenu zadlužení FC Vysočina. Naší prioritou vždy bylo a bude zajištění vyrovnaného klubového rozpočtu, “ řekl k této věci Tulis, který jednání s Baníkem definitivně uzavřel v závěru minulého týdne. Zároveň v pátek 25. srpna Zúbek ukončil trénování s prvním týmem Vysočiny.

Sám Marek Zúbek dnes projevil zájem o zveřejnění o tohoto textu: „Chtěl bych pozdravit všechny fanoušky jihlavského fotbalu a zároveň poděkovat za přízeň, kterou jste projevovali celému našemu týmu včetně mne v průběhu mého působení na Vysočině. Píši vám, protože jsem dnes ráno podepsal dvouletý kontrakt s mužstvem Zlína a tim tak uzavřel jednu část mé kariéry, kterou jsem spojoval s týmem Vysočina Jihlava. Po nešťastném vypadnutí z I. ligy jsem se netajil úmyslem odejit z Jihlavy a zkusit štěstí v zahraničí nebo v jiném prvoligovém mužstvu. Postupem času, kdy mi bylo vedením FC Vysočina umožněno připravovat se s mužstvem Jihlavy, jsem svoje priority trošku pozměnil. Důvodem bylo, že jsem v mých spoluhráčích viděl velkou vůli vrátit se zpátky do první ligy a já sám jsem chtěl být součástí tohoto návratu. Když padla možnost odejít do zahraničí za pro mne neakceptovatelných podmínek ze strany Ostravy, věřil jsem v dohodu mezi Ostravou a Jihlavou. Minulý týden ve středu mi však ředitel FC Vysočina definitivně oznámil, že jsem nad finanční možnosti klubu.
Nechci odcházet bez rozloučení zvláště po tom, co jsem v Jihlavě prožil velmi krásný rok. Za to bych chtěl ještě jednou poděkovat vám fanouškům, spoluhráčům, funkcionářům a všem lidem okolo jihlavského fotbalu. Pevně věřím, že ještě v budoucnu jihlavský dres obléknu a se spoluhráči a vámi fanoušky se na krásném stadiónu postavíme proti Spartě. Děkuji.“

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu