18.07.2015, Miroslav Fuks

Klusáček: Ve hře stále vidíme spoustu nedostatků

Klusáček: Ve hře stále vidíme spoustu nedostatkůZbrusu nový trávník stadiónu FC Vysočina, který se díky investici jihlavského klubu dočkal po třech letech výměny, oslavil ve své zápasové premiéře první výhru domácího celku. Po výhře nad druholigovým Táborskem však měl kouč Luděk Klusáček ke spokojenosti daleko.

 

„Z našeho pohledu jsme dosáhli cenného vítězství, protože jsme v přípravě měli spoustu nepovedených výsledků. Pro zvýšení sebevědomí před ligou jsem rád, že jsme zvítězili. Nicméně na hře stále vidíme hodně nedostatků Je vidět, že se tým dává dohromady a teprve se sehrává. Je to logické, neboť Adam Jánoš dorazil až na přípravu do Rakouska, Milan Mišůn se k týmu připojil až dnes a během celé přípravy jsme sestavou museli hodně točit, neboť jsme testovali hráče. To se prostě na výkonu projevuje. Dnes snesl vyšší parametry výkon v první půli, což je ale normální. Pokud totiž do zápasu vstoupí více střídající hráčů, tak je pravidlem, že kvalita hry trochu upadne. Přestože se hráči snaží a výkon odvedou, tak to hru poznamená,“ uvedl k hodnocení duelu trenér Luděk Klusáček.

Pozápasové ohlasy v sestřihu tradičně nabízí Youtube kanál Ježour TV. Krom komentáře trenéra Luďka Klusáčka přinášíme i slova střelce jedné z branek Pavla Dvořáka a nové tváře – levého beka Milana Mišůna.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu