13.07.2015, David Zeman

Starší dorost sehrál dvojutkání s Českými Budějovicemi

Starší dorost sehrál dvojutkání s Českými BudějovicemiLetní příprava staršího dorostu je v plném proudu. Její součástí bylo i dvojutkání proti Českým Budějovicím. Oba týmy protočili všechny hráče svého kádru a také si připsali po jedné výhře.

 
Č. BudějoviceČ. Budějovice
přát., sobota 11.7.2015, 11:00
0:1
(0:0)
FC Vysočina dorostFC Vysočina dorost
 
Gól: 58. Pěnkava (pen.)
Diváci: 0
FC Vysočina dorost: Pokorný (50. Vašina) – Vašíček, Vrzal, Beseda, Čermák – Lasota, Kolčava – Bajer, Sargsyan (50. Smejkal), Průša (50. Kafoněk) – Časta (50. Pěnkava).
 

Komentář

SK Dynamo České Budějovice – FC VYSOČINA JIHLAVA II 3:0 (2:0)

Sestava: Vašina (22. Konrád) – Ločárek, Vlk, Vedral, Kafoněk (22. Mužátko) – Malár, Novotný – Šimončič, Smejkal, Bartók – Pěnkava (22. Karmazín).


„V obou utkáních hraných na 2 x 40 minut jsme měli možnost vyzkoušet všechny hráče kromě zraněného Fikara. V prvním utkání jsme měli více míč na svých kopačkách a kromě proměněné penalty Pěnkavou za faul na Smejkala měli velkou příležitost Vašíček a Časta. Druhé utkání se nám již tolik nevydařilo. I přes nepříznivý vývoj jsme se nažili o kombinační hru a několik akcí se nám až na koncovku vydařilo. Inkasovali jsme po zbytečných ztrátách a po rychlých protiútocích, kdy domácí v koncovce prokázali svoji kvalitu. Po náročném prvním týdnu přípravy šla většina hráčů na dno svých sil, za což je musím pochválit!“ řekl po obou utkáních trenér Kamil Průša.


 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu