06.07.2015, David Zeman

Starší dorost dnes zahájil letní přípravu

Starší dorost dnes zahájil letní přípravuPo „A“ týmu a juniorce zahájil svojí letní přípravu také starší dorost U19. Vzhledem k přesunu trenérského týmu vedeného Josefem Vrzáčkem k juniorce, povede starší dorost jako hlavní trenér Kamil Průša společně se svými asistenty Liborem Smejkalem a Tomášem Vedralem.

 

Na dnešním prvním tréninku se sešel kádr tvořený hráči ročníků 1997 a 1998. „Prvních čtrnáct dní se budeme připravovat pětkrát týdně dvoufázově v domácím prostředí na hřištích v areálu Na Stoupách a v posilovně na hlavním stadionu. Třetí týden strávíme na soustředění v Budišově u Třebíče. Poslední týden před mistrovským zápasem se již opět budeme připravovat Na Stoupách.“ řekl k samotnému průběhu přípravy trenér Kamil Průša.

Ten zároveň upřesnil i soupeře, se kterými se starší dorost utká během letního drillu: „Během přípravného období sehrajeme sedm přípravných utkání. Ve středu 8.7.2015 s naší juniorkou, následně pak dvojutkání v Českých Budějovicích (11.7.2015), v Senici (14.7.2015), ve Slušovicích s Nitrou (15.7.2015), doma s Chrudimí (19.7.2015), 22.7.2015 v Náramči se Slovanem Bratislava v rámci soustředění v Budišově a generálku s Hradcem Králové (25.7.2015) Na Stoupách.“

A jaké bude složení kádru do letní přípravy? „Na zkoušku přijde hráč Lasota z Třince a pravděpodobně další dva hráči ze Slovanu Bratislava. V prvních čtrnácti dnech tak bude v přípravě zapojeno 24 hráčů, 3 brankáři a dva rekonvalescenti po dlouhodobých zraněních. Na soustředění již pojede 18 hráčů a tři brankáři.“

„Do sezony vstupujeme s jasným cílem, a to vyhnout se problémům spojených s možným sestupem nebo baráží. Jelikož tento tým dobře znám (oba ročníky jsem již trénoval v mladším dorostu), tak jsem přesvědčen, že můžeme hrát klidný střed tabulky. Náš trenérský cíl je také jasný. Připravit další hráče na přechod do dospělého fotbalu.“ upřesnil na závěr trenér Kamil Průša.

Kádr staršího dorostu U19 na startu letní přípravy:

Brankáři: Tomáš Pokorný, Lukáš Konrád, Libor Vašina

Obránci: Jakub Čermák, Marek Kafoněk, Filip Vedral, Milan Vrzal, Adam Vlk, Jakub Pěnkava, Patrik Ločárek, Jakub Vašíček

Záložníci: Patrik Bartók, Adam Průša, Filip Mužátko, Jan Lasota, Ladislav Kolčava, Jan Novotný, František Malár, Pavel Časta, Davit Sargsyan, David Karmazín, Tomáš Smejkal, Jan Bajer, Michal Šimončič.

Útočníci: Daniel Fikar, Pavel Svoboda (v rekonvalescenci), Radim Liška (v rekonvalescenci)

Trenér: Kamil Průša

Asistenti trenéra: Libor Smejkal a Tomáš Vedral

Masérka: Markéta Nohejlová


 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu