26.06.2015, Miroslav Fuks

Klusáček: Hráči předvedli ostudný výkon

Klusáček: Hráči předvedli ostudný výkonFC Vysočina v letním či zimním období ještě nikdy nezažil tak špatný týden. Úvod letní přípravy 2015 totiž přinesl dvě důrazná varování v podobě výrazných porážek proti Slovanu Bratislava a Dukle Praha. Své si k tomu po utkání s pražským celkem řekl i kouč Luděk Klusáček.

 

Musím říci, že v utkání se Slovanem jsem vzhledem k našemu předchozímu programu chápal některé problémy, které jsme měli na hřišti. Ovšem dnes byl hlavně první poločas ostudný. Hráči by si měli uvědomit, že sice nastupují k přátelským zápasům, ale pořád v nich reprezentují tým a klub. To, co předvedli na hřišti, byla určitě ostuda. Zároveň se musíme zamyslet nad doplněním kádru, které musíme řešit. Je vidět, že odchod některých hráčů z jarní sestavy je citelnější, než se čekalo. Někteří hráči budou muset hodně přidat.

Navíc vám scházela řada hráčů? Jaký je jejich zdravotní stav?
Šourek a Vejmola jsou zranění dlouhodoběji a ještě se nezapojili do tréninku. Nově na marodku přibyl gólman Kotnour. Drobné problémy postihly Kukoľa, Štěpánka a Opluštila, ovšem v jejich případě by se nemělo jednat o něco vážnějšího. V pondělí by se měli hlásit na tréninku. To stejné, krom Marcina, platí u rekonvalescentů Vaculíka, Jungra a Dvořáka.

V tomto týdnu kádr opustil Haris Harba. Jak jeho hostování v Trnavě vnímáte?
Harisovi se během jara nedařilo tak, jak by si představoval, a s jeho výkony jsme nebyli spokojení ani my. Nebyl spokojen s pozicí střídajícího hráče, tudíž projevil zájem odejít. Po vzájemné dohodě jsme mu to umožnili.

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu