28.05.2015, Miroslav Fuks

Jaké změny v létě čeká kádr FC Vysočina?

Jaké změny v létě čeká kádr FC Vysočina?Před fotbalisty FC Vysočina je poslední duel v tomto ročníku SYNOT ligy a též dlouho očekávaná dovolená. Už v pondělí 26. června se však budou znovu hlásit v tréninkovém procesu, neboť měsíc poté startuje nový ročník SYNOT ligy 2015/16. Jakými změnami jihlavský kádr projde?

 

„S ohledem na fakt, že k 30. červnu končí hostování sparťanských hráčů Matěje Hybše a Adama Jánoše, tak se v letním období budeme soustředit na vyřešení postů levého obránce a defenzivního záložníka. Jistě budeme chtít na toto téma jednat i se Spartou, ovšem na pořadu dne to bude až po skončení EURA U21,“ uvedl sportovní manažer Josef Jinoch, jenž zároveň potvrdil přestup dvojice kvalitních prvoligových fotbalistů: „Již dříve jsme avizovali, že od července se změní hostování Petra Nerada z Bohemians 1905 v přestup. Profesionální kontrakt jsme podepsali též s útočníkem Pavlem Dvořákem (roč. 1989) z Hradce Králové, jenž v tomto ročníku SYNOT ligy skóroval hned devětkrát a my věříme, že se mu bude dařit i v barvách FC Vysočina. Oba přestupy nyní zbývá administrativně doladit.“

Kádr s velkou pravděpodobností opustí zmínění Jánoš a Hybš. Lze očekávat další odchody? „Nelze je vyloučit. Určitá jednání v současné době probíhají, navíc některým hráčům končí smlouvy. Pokud nějaké odchody nastanou, tak jsme připravení na ně adekvátně zareagovat,“ informoval Jinoch, jenž počítá s návratem hráčů z hostování a s přesunem mladíků z juniorky: „V přípravě hodláme otestovat ghanského pravého beka Daniela Adda, který stihl nastoupit do posledních dvou duelů juniorky. Do „áčka“ minimálně pro letní blok posuneme stopera Dominika Pedra (roč. 1995), levého beka Petra Chylu (roč. 1994), záložníka či krajního obránce Davida Klusáka (roč. 1994) a útočníka Tomáše Dubu (roč. 1996). V konfrontaci s dospělým fotbalem chceme vidět i dorosteneckého reprezentanta, útočníka Jiřího Klímu (roč. 1997). Z druholigových hostování se vrátí ze Sokolova útočník Vojtěch Přeučil (roč. 1990) a z Kolína útočník Jakub Teplý (roč. 1993) a gólman Luděk Vejmola (roč. 1994), jehož tréninkovou přípravu nyní omezuje tříselná kýla,“ uzavřel svůj komentář sportovní manažer FC Vysočina.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu