28.05.2015, Miroslav Fuks

U16: Zasloužená výhra nad Baníkem

U16: Zasloužená výhra nad BaníkemMladší dorost U16 vítězně zvládl náročný duel proti Baníku, když si v utkání vytvořil řadu šancí a v první půli dominoval. Brankou však skončila jediná příležitost - dalekonosná střela Tomáše Lorence v 33. minutě - 1:0 (1:0).

 
FC VysočinaFC Vysočina
28.kolo, středa 27.5.2015, 16:00
1:0
(1:0)
OstravaOstrava
 
Branka: 33. Lorenc
Diváci: 0
FC Vysočina: Duba - Bence, Jilg, Pejhřimovský, Kašík - Bartl, Chlumský, Šteffl, Řezáč (60. Urbánek) - Rážek (72. Houdek), Lorenc (66. Lokvenc).
 

Komentář

"V 5.minutě měl velkou šanci Rážek, který po centru Lorence hlavičkoval míč s malého vápna nad branku hostí. Ve 33 minutě se prosadil Lorenc, který střelou z 25 metru dostal náš tým do vedení. Rážek v 34. minutě měl opět šanci, kterou nevyužil. V 35 minutě měl příležitost Lorenc, jenž těsně minul přízemní střelou branku Ostravy. Je neskutečné, co hráči nepromění za vyložené šance. Kdybychom v poločase vedli tři nula, tak by se asi nikdo nedivil. Za předvedenou hru v prvním poločase by to bylo zasloužené. Druhý poločas už byl vyrovnaný. Zápas nám ukazal, že každý hráč, který byl na hřišti, odevzdal maximum až nad rámec své hranice. Hráčům moc děkuji za přístup. Měl jsem velkou radost z vítězství," řekl k utkání trenér Petr Kuchta.
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu