12.05.2015, Miroslav Fuks

Fulnek, Tlustý a Kotnour trénovali s žáky A.F.C. Humpolec

Fulnek, Tlustý a Kotnour trénovali s žáky A.F.C. HumpolecDva týmy přípravek A.F.C. Humpolec dnes absolvovaly velmi netradiční tréninkové jednotky. Už při úvodním rozcvičení na parádně připravené trávě humpoleckého areálu bylo na chlapcích znát velké natěšení na nadcházející chvíle. Dočkali se. Před půl pátou se do jejich tréninku zapojila trojice prvoligových fotbalistů FC Vysočina – Petr Tlustý, Jakub Fulnek a Jan Kotnour.

 

Honza Kotnour, gólmanská trojka FC Vysočina, si do práce vzal pětici začínajících gólmanů a absolvoval s nimi intenzivní tréninkovou jednotku, která adeptům gólmanského řemesla přinesla mnoho nového a zajímavého. Zkušený stoper Petr Tlustý a krajní záložník reprezentace U20 Jakub Fulnek se aktivně zapojili do tréninku. Kulatý nesmysl naráželi při kombinacích a střelbě, centrovali na hlavičky, stínovali při kličkách, chytali míče a čarovali s míčem mezi čtveřicemi žáčků, kteří se jim snažili sebrat kulatý nesmysl. Možná ještě více se zapojili při autogramiádě, kdy rozhodně nezůstalo jen u plakátů, hráčských kartiček či zápasových časopisů. Své podpisy zanechali na kopačkách, míčích, dresech či lahvích na pití. Tečku za příjemných odpolednem učinila improvizovaná beseda s mnohými záludnými dotazy.

  • fotografie z tréninku naleznete ZDE

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu