29.04.2015, David Zeman

U19: Z Plzně vezou tři body

U19: Z Plzně vezou tři bodyStarší dorost zajížděl v dohrávce do Plzně. První půle byla vyrovnaná a do kabin se šlo za bezbrankového stavu. Ve druhé části jihlavští mladíci zabrali a dostali se do vedení. Ovšem Plzeň po chvíli vyrovnala, Vysočina ale nepřestala hrát a odměnou jí byl vítězný gól Sargsyana, utkání tak skončilo 1:2 (0:0).

 
PlzeňPlzeň
33.kolo, úterý 28.4.2015, 13:00
1:2
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 58. Kolčava, 73. Sargsyan
Diváci: 0
FC Vysočina: Kolář - Hekerle, Rychetník, Vedral, Fiala - Vitásek, Kolčava (56. Kolčava) - Bajer (67. Šimončič), Sargsyan (85. Čermák), Šerý M. - Klíma (76. Pěnkava)
 

Komentář

"V dohrávce dorostenecké ligy jsme v Plzni nezvládli vstup do zápasu, kdy domácí byli 15 minut lepším mužstvem, postupně jsme hru vyrovnali, Šerý M. trefil tyč a když ani domácí nebyli v koncovce úspěšní, tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu. Ve druhém dějství jsme zlepšili defenzívu, soupeře jsme do ničeho nepouštěli a sami šli do vedení Kolčavou, domácí poté srovnali, to už jsme měli více brankových příležitostí a svojí pracovitostí a klidem v koncovce rozhodl utkání Sargsyan, naše další šance neproměnil Klíma, Kolčava a Pěnkava, domácí v závěru tlačili, ale poslední naději jim vzal v nastaveném čase brankář Kolář po přímém kopu a tak body vezeme na Vysočinu." řekl po utkání trenér Josef Vrzáček.
 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu