16.04.2015, Miroslav Fuks

Juniorka v Brně dvakrát vedla, nakonec však prohrála

Juniorka v Brně dvakrát vedla, nakonec však prohrálaSedm zápasů dlouhá série juniorky FC Vysočina bez porážky je u konce. Naši mladíci dnes padli na půdě Zbrojovky Brno, když proti prvnímu celku soutěže dvakrát vedli, ovšem nakonec závěrečnou desetiminutovku utkání nezvládli a prohráli 4:2 (0:1). Jihlavské branky zaznamenali Patrik Demeter z penalty a Vojtěch Hron.

 
BrnoBrno
30.kolo, čtvrtek 16.4.2015,  
4:2
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Gól: 54. a 89. Přichystal, 66. Pospíšil, 83. Vávra – 6. Demeter (pen.), 62. Hron
ŽK: 48. Buchta – 72. Klusák, 90. Hron
Rozhodčí: Mikyska – Boček, Sedláček
Diváci: 0
Brno: Záleský – Krška (72. Duda), Fischer, Vávra, Bednář, Pospíšil, Sedlák, Šembera (46. Přichystal), Lutonský, Buchta, Hanuš (46. Weber).
FC Vysočina: Kotnour – Kukoľ, Pedro, Zábrodský, Mlakić - Klusák, Demeter (59. Hron) - Spirkoski, Jungr (46. Batioja), Urbánek – Duba (79.Kelbler).
 

Komentář

Zbrojovce v posledních zápasech příliš nevycházely starty, nejinak tomu bylo i dnes. Než se diváci v Líšni stihli řádně rozkoukat, pískl sudí pokutový kop a Demeter překonal Záleského - 0:1. Zbrojovka byla po většinu poločasu na míči, nedokázala si ovšem vypracovat vážnější šanci. Fischerův průnik skončil v zámezí, Lutonského standardku a další míče spolehlivě likvidoval gólman Kotnour. Před Záleským mnoho vzruchu nebylo, domácí gólman tak musel řešit jen několik pokusů o dlouhé přihrávky za obranu. První půle už další gól nepřinesla.

Do druhého dějství nasadil trenér Dostálek dva čerstvé hráče, což přineslo ovoce. V 54. minutě pláchl po levé straně Lutonský, předložil míč na jednoho ze střídajících hráčů - Přichystala - a ten prostřelil Kotnoura, 1:1. Za dalších osm minut nicméně přišla komplikace číslo dvě. Po drobném zaváhání Brněnských následoval dlouhý míč do vápna, Batioja jej hlavou lízl a taktéž střídající Hron vrátil hostům vedení - 1:2. Naštěstí pro Zbrojovku měli domácí v záloze rychlou odpověď. A stála za to - v 66. minutě sice nedokázal vystřelit Weber, míč se ale dostal na nohu Pospíšila a ten učebnicovou ranou z hranice vápna srovnal na 2:2. Chvilku poté zahrávala Jihlava přímý kop, exekuce se ujal Pedro a jeho dobře mířenou ránu vyrazil tygřím skokem Záleský. Rozhodnutí tak padlo až v 83. minutě. Lutonský se prosmýkl do vápna, odcentroval, míče se ujal Vávra a Zbrojovka poprvé vedla - 3:2. Definitivní pojistku na brněnskou výhru přidal po rychlé akci Přichystal - 4:2. Zbrojovka tak dokonala obrat a vzhledem k prohře Mladé Boleslavi se znovu vrátila na první příčku tabulky.
 
Zápasy
12.kolo | FC Vysočina - Brno | 2:0
26.kolo | Brno - FC Vysočina | 3:2
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu