04.07.2006, Miroslav Fuks

Rzeszoto zůstává, Perniš odchází, Zúbek v nejistotě

Rzeszoto zůstává, Perniš odchází, Zúbek v nejistotěDva ze tří největší kádrových otazníků FC Vysočina jsou již vyřešeny. Gólman Branislav Rzeszoto se s vedením FC Vysočina dohodl na nové smlouvě a naopak ředitel Zdeněk Tulis nenašel společnou řeč s útočníkem Ľubošem Pernišem. Nejisté tak stále zůstává působení Marka Zúbka.

 
Brankář Braňo Rzeszoto od vedení FC Vysočina obdržel nabídku nové smlouvy a v úterý 4. července na ní kývl. Jihlavskému dresu se tak zatím podobně jako Michal Demeter upsal na půl roku do 31. 12. 2006. "Jsme rádi, že jsme citlivou otázku gólmana vyřešili tím nejlepším možným způsobem. Věříme, že pokud budeme po podzimu směřovat do ligy, tak že se s Braněm domluvíme na další spolupráci," řekl k této aktualitě ředitel klubu Ing. Zdeněk Tulis.

Slovenský útočník Ľuboš Perniš neprojevil k dalšímu angažmá v Jihlavě chuť a ani na straně vedení klubu a trenérů nepanoval eminentní zájem o jeho další služby.

Defenzivní štít Marek Zúbek momentálně čeká na vyjádření arbitrážní komise, která má rozhodnout jeho spor s Baníkem Ostrava. Klub z Bazalů totiž na zkušeného hráče uplatnil opci. "Celá kauza je dost složitá. Všechno se bude řešit, až se dohodneme s Baníkem. Každopádně už v Ostravě zůstat nechci," uvedl Zúbek.

Fanoušky dále jistě bude zajímat, že byl definitivně potvrzen příchod levého obránce Romana Drgy, který v Jihlavě podepsal tříletou smlouvu. Testování slovenského hráče Jána Ovšianika potrvá do 7. července a poté se rozhodne o jeho působení v FC Vysočina.

Dále vedení FC Vysočina dostalo svolení od 1. FC Brno k vyjednávání s útočníkem Petrem Švancarou a záložníkem Liborem Balážem. „Švancara by k nám měl přijít na přestup, Brno s tím souhlasí. Definitivní rozhodnutí tak v tuto chvíli leží už pouze na hráči. Jsme domluveni, že nám dá do středy 5. července vědět. Objevila se mu nabídka z Levski Sofia, která je finančně lukrativnější. Takže ji bude zvažovat. Pokud by ji nevyužil, je velký předpoklad, že by měl jít k nám,“ uvedl ředitel Tulis. "Baláž by mohl přijít na roční hostování. S Brnem jsme už prakticky domluvení. Teď záleží na jednání s hráčovým manažerem o doladění podmínek.

Naopak bez šancí na úspěch vypadá snaha jihlavského klubu o angažování osvědčeného střelce Pavla Simra.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu