28.02.2015, Miroslav Fuks

Klusáček: Ztráceli jsme síly při bránění a nepodrželi jsme míč

Klusáček: Ztráceli jsme síly při bránění a nepodrželi jsme míčVysočina Slovácku v nejvyšší soutěži na domácí půdě nikdy nepodlehla, ovšem tentokrát musela porážku po nepřesvědčivém výkonu přijmout. Hosté brali tři body zaslouženě a jejich vítězství mohlo být výraznější, než hubených 0:1. Potvrzují to ostatně slova obou trenérů z pozápasové tiskové konference.

 

Trenér Luděk Klusáček si určitě svoji domácí ligovou premiéru na jihlavské lavičce představoval jinak: „S utkáním rozhodně nemůžeme být spokojeni. Slovácko nás zcela jednoznačně přehrálo a jeho vítězství je zaslouženě. Do utkání jsme špatně vstoupili, Slovácko nás zaskočilo aktivním a ofenzivním výkonem. Hrálo velmi dobře, zatlačilo nás a prakticky nás nepustilo do hry. My jsme měli dobré jen krátké pasáže. Ztráceli jsme spoustu sil při bránění a nedokázali jsme podržet míč. To byl dnes ten největší problém naší hry,“ popsal příčiny porážky svého mužstva kouč Klusáček, jenž poté svůj komentář dále doplnil: „Chyběl nám vstřelený gól, bez něj se vždy hraje hrozně těžko. Na druhou stranu je třeba říci, že jsme měli velké štěstí, že Slovácko nepřidalo ještě druhou branku. Díky tomu jsme mohli až do konce utkání pomýšlet na remízu.“

Před vámi je další domácí duel proti velmi silnému Jablonci. Co je třeba do soboty zlepšit? „Nepodařený zápas proti Slovácku si musíme důkladně zanalyzovat. Věřím, že dokážeme hrát mnohem lépe. Teď je na nás, abychom se z výsledkové a herní facky oklepali, nezačali zmatkovat a v utkání proti Jablonci podali mnohem lepší výkon, pokud chceme myslet na body. Rozhodně musíme přidat na fotbalovosti, pohybu a agresivitě,“ řekl jihlavský trenér.

Úplně jiné pocity zažíval hostující vítězný kouč Svatopluk Habanec: „Musím svůj tým pochválit. Chyběl mi druhý gól v jihlavské síti, který by naše vedení potvrdil. Měli jsme šance na to, aby zápas skončil 0:4. Některé situace jsme bohužel nedohráli. Byli jsme sebevědomější a lepší tým než domácí. Za týden to ale musíme potvrdit proti Hradci, abychom se zas nedostali do minusových bodů a odpoutali se výrazně ode dna."

Pozápasové ohlasy v sestřihu tradičně nabízí Youtube kanál Ježour TV. Krom komentáře trenéra Luďka Klusáčka z tiskové konference přinášíme i slova defenzivního záložníka Tomáše Marka.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu