07.02.2015, Miroslav Fuks

Vysočina se s Tureckem loučí výhrou nad Botosani

Vysočina se s Tureckem loučí výhrou nad BotosaniFotbalisté FC Vysočina dnes podvečer sehráli poslední čtvrtý duel v rámci soustředění v tureckém Beleku. Nastoupili proti šestému celku podzimní části rumunské ligy FC Botosani, přičemž oba celky proti sobě na tureckém pobřeží hráli i před rokem. Tehdy uspěla Jihlava 0:2 a vítězství brala i nyní. O nejtěsnější výhře rozhodla přesná hlavička Jiřího Krejčího z 61. minuty utkání.

 
BotosaniBotosani
přát., sobota 7.2.2015, 16:30, Belek - Turecko
0:1
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Gól: 61. Krejčí
Diváci: 0
FC Vysočina: Hanuš - Marek, Tlustý, Krejčí, Hybš - Štěpánek, Kučera – Kliment (70. Harba), Šulek, Vaculík – Mešanović (80. Marcin).
 

Komentář

"Sehráli jsme kvalitní zápas proti dobrému soupeři, který se prezentoval obrovským důrazem na hranici regulérnosti. V první půli jsme byli lepším a fotbalovějším celkem. Ve druhém dějství se hra vyrovnala, ovšem my jsme šli do vedení, když o našem vítězství rozhodl rohový kop, který z levé strany zahrával Kučera a hlavou přesně zakončil Krejčí. Poté soupeř výrazně prostřídal a s čerstvými hráči nás dostal pod závěrečný tlak. Tomu jsme odolali, čisté konto jsme ubránili a dosáhli jsme cenné výhry. Těší mne, že tým i v tomto utkání potvrdil nárůst formy," řekl po utkání trenér Luděk Klusáček, který se vyjádřil k průběhu soustředění: "Lze ho hodnotit jednoznačně pozitivně a rozhodně splnilo účel. Nalezli jsme zde výborné podmínky, skvělé ubytování a ideální sportovní zázemí s regenerací a kvalitním travnatým povrchem pro tréninky. Navíc nám vyšlo i počasí. Těší mne, že se nám podařilo dojednat ještě jedno utkání navíc a sehráli jsme tak čtyři velmi dobré duely proti kvalitním zahraničním soupeřům," kvitoval jihlavský lodivod.

FC Vysočina v neděli dopoledne čeká poslední trénink v příjemném prostředí tureckého pobřeží a poté už tým odletí zpět do Česka. Poté si hráči užijí dvoudenní volno, aby se ve středu znovu přihlásili na jihlavském stadiónu do tréninkového bloku před startem jarní části SYNOT ligy.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu