03.02.2015, Miroslav Fuks

Mešanović: Mrzí mne, že jsem další šance neproměnil

Mešanović: Mrzí mne, že jsem další šance neproměnilZávěr podzimu jej zastihl ve skvělé formě a pondělní výkon proti Mariupolu dává tušit, že by útočník Muris Mešanović mohl být dobře připraven i na blížící se jarní boje. Jeden gól ukrajinskému soupeři vstřelil a na druhý přihrál Marcinovi. Jak zápas z Turecka hodnotil a okomentoval brankové situace?

 

Ukrajinský soupeř měl velmi dobru kvalitu a zapas měl solidní úroveň. Hrálo se dost agresivně s mnoha fauly. Jsem rád, že jsme ve druhé půli dokázali vyrovnat. Myslím, že šlo o zasloužený výsledek. Při našem prvním gólu jsem vystihl chybnou malou domů, kterou dával stoper gólmanovi. Využil jsem toho, brankáři jsem udělal kličku a zakončoval jsem do odkryté branky. Při vyrovnávacím gólu jsem obešel protihráče a předložil jsem zpětnou přihrávku Matúši Marcinovi, který ji proměnil. Mrzí mne, že jsem neskóroval z dalších dvou nadějných šancí. Při první mne gólman vychytal a při druhé jsem trestuhodně přestřelil branku.

Nakolik se v Turecku změnila tréninková náplň týmu? Přibylo taktiky, kombinací a střelby?
Struktura tréninku se dost změnila. Využíváme kvalitní přírodní trávy a více se věnujeme taktice a nácvikům herních situací. Dost času trávíme u videa, kde se nám trenér snaží vysvětlit, co po nás v zápasech chce.

Mimochodem, balkánská skupinka Mešanović – Harba – Mlakić se asi stala pojítkem při předávání pokynů trenérovi vašemu novému spoluhráči Batiojovi...
Augusto strávil řadu sezón v srbské lize, tudíž srbsky mluví velice dobře a má k nám jazykově i znalostí mentality logicky blízko. Pokud je třeba, tak mu rádi některé pokyny vysvětlíme, ale jinak sám docela dobře chápe zadání trenérů. Ve volném čase si občas sedneme na kafe, ale není to tak, že bychom tvořili nějakou „balkánskou partičku“.

Jaká byla cesta do Turecka, let měl prý zpoždění?
Nabrali jsme asi jen půlhodinové zpoždění. Vše proběhlo v pohodě. V Beleku jsme našli parádní hotelový resort, kde máme vše, co potřebujeme včetně kvalitní regenerace, bazénu a sauny.

Už jste okusili moře?
Panuje zde příjemných 15 stupňů Celsia, ovšem zatím fouká dost silný vítr. Moc kluků proto k moři zatím ani nevyrazilo.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu