15.01.2015, Miroslav Fuks

FC Vysočina pošesté ocenil vybrané mládežnické hráče

FC Vysočina pošesté ocenil vybrané mládežnické hráčeSportovní vedení FC Vysočina Jihlava již popáté ocenilo vybrané členy mládežnických týmů. Vyhodnocení roku 2014 proběhlo ve čtvrtek 15. ledna ve VIP zázemí stadiónu v Jiráskově ulici. Ředitel klubu Zdeněk Tulis na úvod setkání představil nového kouče „áčka“ Luďka Klusáčka a zároveň jménem klubového představenstva ocenil kouče týmu U17 Kamila Průšu, jenž byl o víkendu vyhodnocen mezi trojicí nejlepších českých trenérů v dorostenecké kategorii.

 

Poté už bylo možné přistoupit k vyhlášení těch oceněných členů mládežnických týmu za rok 2014. „Trenéři mládeže a sportovní vedení klubu při svém výběru nezohledňovali pouze sportovní výkon hráče, ale též jeho přístup k tréninku, chování v kolektivu a plnění studijních povinností. Potřebujeme totiž komplexně připravené fotbalisty, kteří budou v dospělosti připraveni pro vstup do sportovního, ale i společenského prostředí,“ objasnil kritéria výběru hráčů Josef Morkus, sportovní manažer mládeže FC Vysočina.
Vyhlášena byla vždy trojice fotbalistů z žákovských a dorosteneckých mančaftů a též tři hráčky z dívčího týmu. Ocenění v podobě dárkové tašky, permanentky na jarní zápasy v SYNOT lize a pozorností od společnosti Lionsport, která je autorizovaných obchodem značky Adidas, předávali ředitel klubu Ing. Zdeněk Tulis, trenér Luděk Klusáček a trojice hráčů „áčka“ – Tomáš Kučera, Haris Harba a Muris Mešanović.

Přehled oceněných:

Žákyně: Natálie Soukupová, Kateřina Haubertová a Šárka Pouvová
U-12: Vojtěch Wiederlechner, Tadeáš Smejkal a Lukáš Fila
U-13: Roman Hlaváč, Jan Pavlík a Kryštof Smejkal
U-14: Lukáš Trnka, Václav Havlín a Jiří Šrámek
U-15: Adam Jágrik, Jakub Pavlas a Marek Lokvenc
U-16: Dominik Chlumský, David Šteffl a Martin Pavlík
U-17: Lukáš Konrád, Tomáš Smejkal a František Malár
U-19: Jiří Klíma, David Štěpánek a Filip Vedral

Všem oceněným gratulujeme, děkujeme za přístup k fotbalu a přejeme jim mnoho zdraví, sportovního štěstí a též, aby se ve stejné příjemné roli ocitli i o rok později!

  • bohatou fotogalerii z akce naleznete ZDE


 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu