12.01.2015, Miroslav Fuks

V Turecku proti Ukrajincům, Dánům a Rumunům

V Turecku proti Ukrajincům, Dánům a RumunůmTuto sobotu 17. ledna nastoupí fotbalisté FC Vysočina k prvnímu utkání v rámci zimní přípravy, když od 11:00 hodin přivítají na umělé trávě v areálu Na Stoupách druholigové Znojmo. Zakončí tak náročné kondiční soustředění, které tráví v domácích podmínkách. Herní formu na jaro budou ladit v příjemném klima tureckého pobřeží a my už víme, proti kterým celkům nastoupí.

 

První tým FC Vysočina do Turecka odletí z Vídně v sobotu 31. ledna. V Antalyi stráví osm dnů, během nichž sehraje tři přípravné zápasy proti zahraničním soupeřům. Na úvod to bude 2. února FK Illjičivec Mariupol, jemuž po podzimu náleží poslední 14. příčka ukrajinské ligy. O dva dny později Jihlava změří síly s 8. celkem dánské Superligy - Esbjerg fB. Na sobotu 7. února je pak naplánován duel proti sedmému celku rumunské ligy FC Botosani. Oba celky na sebe v Turecku narazí po roce, když vloni Vysočina zvítězila 2:0 díky brankám Karlíka a Mešanoviće.

  • program zimních přípravných duelů „áčka“, juniorky a dorostu U19 naleznete TADY

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu