12.12.2014, Miroslav Fuks

Kučera, Blažek, Krpálek a Provázková navštívili ZŠ E.Rošického

Kučera, Blažek, Krpálek a Provázková navštívili ZŠ E.RošickéhoNa Základní škole Evžena Rošického v Jihlavě se rodí milá tradice. Stejně jako v závěru loňského roku, tak i letos absolvovali úspěšní sportovci z řad bývalých žáků zajímavou besedu. Zatímco vloni mezi hosty nechyběli fotbalisté Lukáš Masopust, Jan Kopic a Stanislav Tecl, tak v pátek 12. prosince se do své základní školy vrátili záložník Tomáš Kučera, florbalová brankářka Kristýna Provázková a judista Lukáš Krpálek. Čestným hostem celé akce byl legendární gólman Jaromír Blažek.

 

Ředitel základní školy František Svoboda milé hosty nejprve přivítal v ředitelně a při příjemné půlhodinové debatě došlo na přípitek a podpis originálních portrétů jednotlivých sportovců, které doplní stěnu s fotografiemi úspěšných absolventů školy z řad sportovců.

Poté už v zaplněné tělocvičně následovala zajímavá beseda sportovců se současnými žáky druhého stupně ZŠ Evžena Rošického. Setkání bylo vhodně proloženo sportovním kvízem a soutěžemi, do kterých se mohli zapojit i vybraní žáci. Tečku za vydařenou akcí samozřejmě udělala autogramiáda, která se setkala s obrovským zájmem.

  • bohatou fotogalerii z akce naleznete ZDE

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu