01.12.2014, Miroslav Fuks

Srdcerváři, MISS, Zelený život a Tegamo

Srdcerváři, MISS, Zelený život a TegamoTato zdánlivě nesouvisející kombinace slov včera měla jedno společné – utkání 16. kola SYNOT ligy mezi FC Vysočina a Spartou. Dění kolem zápasu totiž nabídlo několik zajímavých momentů, které by stálo za to připomenout krátkým textem a především fotodokumentací.

 

Do Jihlavy se po roce vrátil projekt „Srdcerváči“. Tedy projekt, který formou internetového katalogu nabízí nákup plnohodnotného ojedinělého zážitku, jehož výtěžek následně putuje Nadačním fondu pro podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením – NFOZP. Na stadiónu FC Vysočina se uskutečnil podruhé, přičemž zápas se Spartou si netradičním způsobem vychutnal pan Jaromír Hladík se svým kamarádem. Zápas strávili přímo u hrací plochy v těsné blízkosti jihlavské střídačky, občerstvení nalezli ve VIPu, před zápasem si prošli klubové zázemí včetně kabiny „áčka“ a na památku obdrželi klubový dres podepsaný všemi hráči.

Fanouškům na beznadějně vyprodaném stadiónu se před zápasem představila ve čtvrtek odtajněná klubová MISS internet Lucie Wasserbauerová, která z podstavce SYNOT ligy převzala míč a do středu hřiště přivedla všechny hlavní aktéry zápasu. Uznejte, že jí to slušelo!

Fanoušci v médiích či při nástupu fotbalistů na hřiště jistě zaregistrovali, že podzimní derniéra SYNOT ligy měla opět zelený nádech. Česká nejvyšší soutěž se totiž znovu zahalila do barvy charitativního projektu Zelený život. Hráči prvního týmu FC Vysočina a zaměstnanci klubu se při této příležitosti rozhodli věnovat částku ve výši 20.000 Kč ve prospěch svého nejbližšího souseda Dětského centra Jihlava. Z rukou ředitele klubu Zdeňka Tulise ji přebírá vrchní sestra Dětského centra Hana Bachmanová.

Stadión FC Vysočina při minulém utkání proti Plzni ve zkušebním provozu poprvé využil výhod nové informační led obrazovky o rozměru 10,2 x 5,7 metrů a též 100 metrů reklamních led perimetrů podél hrací plochy. Náš klub tímto přeskočil několik generací zobrazování informací a reklam na fotbalových stadiónech. Velký dík za to náleží společnosti TEGAMO CZECH, která tato zařízení pro stadión FC Vysočina poskytla. V poločase zápasu proti Spartě se uskutečnilo jejich oficiální předání za účasti primátora Statutárního města Jihlavy Rudolfa Chloupka, ředitele klubu Zdeňka Tulise a pana Petra Bláhy, který je manažerem společnosti Tegamo Group. Po krátkých proslovech došlo na symbolický přípitek a nezbytný křest perimetrů.

A zapomenout samozřejmě nemůžeme ani na pátý díl „Patrona utkání“. Této role se tentokrát ujal Vladimír Hekerle, odchovanec klubu, hráč z prvních druholigových let FC Vysočina a bývalý fotbalista Brna, Uherského Hradiště či Zlína.

  • všechny fotografie naleznete TADY
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu