23.11.2014, David Zeman

U19: Dorost nastřílel Bohemce šest gólů

U19: Dorost nastřílel Bohemce šest gólůStarší dorost U19 nezačal na domácím hřišti proti Bohemians 1905, tak jak si představoval. Už ve 2. minutě prohrával 0:1, ale ještě do poločasu góly Štěpánka, Sargsyana a Klímy vývoj utkání otočil. Ve druhé půli se znovu prosadil Klíma a další dva góly přidal Marek Šerý, skóre se tak zastavilo na hodnotě 6:2 (3:1).

 
FC VysočinaFC Vysočina
21.kolo, sobota 22.11.2014, 11:00
6:2
(3:1)
Bohemians 1905Bohemians 1905
 
Góly: 41. a 55. Klíma, 51. a 59. Šerý M., 4. Štěpánek, 14. Sargsyan
Diváci: 0
FC Vysočina: Kolář - Ločárek (46. Čermák), Rychetník, Vedral, Fiala (66. Hekerle) - Štěpánek, Kolčava (62. Novotný) - Bajer, Sargsyan (56. Šimončič), Šerý M. - Klíma
 

Komentář

"Jsem rád, že jsme utkání zvládli výrazným rozdílem z hlediska skóre. Jinak jsme nehráli podle našich představ, hlavně ve srovnání s předcházejícími zápasy. Chyběl nám větší pohyb, kazili a ztráceli jsme spoustu míčů, hned ve 2.minutě jsme inkasovali, hráli jsme složitě, přesto jsme do poločasu stav otočili a ve druhém dějství zápas kontrolovali a navyšovali brankový rozdíl. Na klukách už je patrná poměrně velká únava, jak fyzická, tak psychická, máme za sebou 21 zápasů a ještě dva před sebou, určitě to není šťastné rozhodnutí hrát v dorostenecké lize, takové kvantum mistrovských utkání, přesto se s tím musíme popasovat a hlavně dohrát podzimní část bez zranění. I přes moji kritičnost k výkonu, chci klukům poděkovat za prokázanou vůli a sedmý zápas v řadě, kdy jsme bodovali." řekl po utkání trenér Josef Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu