03.11.2014, LFA

Roman Kučera nominován na říjnového Trenéra měsíce!

Roman Kučera nominován na říjnového Trenéra měsíce!Jaroslav Šilhavý může na pátý pokus konečně dosáhnout na ocenění pro Trenéra měsíce. Jablonecký kouč se v anketě Ligové fotbalové asociace (LFA) ocitl mezi trojlístkem uchazečů za říjen. Osmičlenná expertní skupina vybrala také Romana Kučeru z Vysočiny Jihlava a podruhé v řadě i Pavla Tobiáše z 1. FK Příbram. Podpořte Romana Kučeru a hlasujte ZDE.

 

Šilhavý byl v užším výběru už čtyřikrát, pokaždé ještě ve službách Liberce. V létě se přesunul do konkurenčního Baumitu Jablonec a tam se mu postupně začalo dařit. Jeho celek atakuje špici tabulky a postoupil do jarního čtvrtfinále Poháru FAČR. V průběhu října vybojoval sedm bodů z devíti možných a nasázel 11 branek. „Klidný trenér, který dokázal nový kolektiv navést na správnou cestu,“ hodnotí komentátor České televize Vlastimil Vlášek.

Příbram se pod trenérem Tobiášem zvedla už během září a v minulém měsíci v nastoupeném trendu jen pokračovala. Skolila Hradec Králové a Ostravu a přivezla bod ze hřiště Dukly. Mužstvo, které se ještě nedávno beznadějně zmítalo v krizi, je najednou štikou ligy. „Hru Příbrami změnil v pohledný a útočný fotbal. Navíc připravil několik standardních situací, které baví diváky a hráče i matou soupeře,“ všímá si Karel Felt z deníku Právo.

Ještě kratší dobu je ve funkci jihlavský Kučera. Ten navíc až dosud neměl se SYNOT ligou žádné zkušenosti. Jeho nástup však byl pro strádající tým tolik potřebným impulsem. Vysočina si poradila se Slavií i Brnem a uhrála bod na horké půdě Ostravy. Ve třech říjnových zápasech neinkasovala ani gól a uhrála víc bodů, než v předcházejících devíti kolech dohromady. Ligový novic Kučera, jenž na lavičce nahradil odvolaného Petra Radu, tak už vytáhl své mužstvo nad hladinu.

Počínaje dneškem mohou z trojice adeptů vybírat fotbaloví fanoušci, kteří svými hlasy na webové stránce www.synotliga.cz rozhodnou o Trenérovi měsíce října. Hlasování potrvá do čtvrtka 6. listopadu a poté bude oznámen vítěz.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu