02.11.2014, David Zeman

U19: Ze Slovácka vezou cenný bod

Starší dorost U19 sehrál na hřišti Slovácka kvalitní utkání, v první půli se k několika možnostem dostali domácí. Do druhé půli vkročila Vysočina aktivněji a měla možnosti, aby utkání rozhodla ve svůj prospěch. Gól ale přesto nepadl a tak oba soupeři berou po bodu za remízu 0:0.

 
SlováckoSlovácko
18.kolo, sobota 1.11.2014, 11:00
0:0
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Pokorný - Hekerle, Vedral, Šerý D., Fiala - Čermák (85. Ločárek), Kolčava, Šerý M. - Sargsyan, Liška (6. Šimončič, 75. Novotný) - Klíma
 

Komentář

"Ve Starém Městě se hrál výborný fotbal, domácí více drželi v 1. poločase míč, dobře kombinovali, my se snažili eliminovat jejich útočnou sílu a sami jsme hrozili z rychlých protiútoků, stínem prvního dějství bylo zranění Lišky, který skončil v nemocnici v U. Hradišti. Do druhé půle jsme nastoupili sebevědomější, získávali jsme střed pole, v útočné fázi jsme byli hodně nebezpeční, domácí se snažili také utkání rozhodnout ve svůj prospěch a tak byl k vidění kvalitní zápas, který skončil spravedlivou remízou. Kluci tento náročný duel opravdu nejen "odmakali", ale zvládli ho i takticky, měli jsme na rozdíl od domácích v nohách středeční zápas s Hradcem Králové, tím spíše, si výkonu, potažmo bodu vážíme." řekl po utkání trenér Josef Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu