31.10.2014, LFA

Souboj plejerů: Lukáš Masopust nominován do finále

Souboj plejerů: Lukáš Masopust nominován do fináleByl to tvrdý boj o každý hlas. Fanoušci SYNOT ligy od pondělního rána hlasovali pro elitní tým fotbalistů, kteří se proti sobě postaví v akci nazvané Souboj plejerů, tedy dovednostních soutěžích. A oficiální web synotliga.cz Vám dnes složení All-Star teamu představí. Mezi devět hráčů a tři brankáře zvolili fanoušci jména jako Konaté, Juhar, Švenger či Masopust.

 

„Téměř ve všech kategoriích se mezi hráči odehrála tuhá bitva. Fanoušci svými hlasy měnili výsledky hlasování téměř každou hodinu. Počet přes deset tisíc hlasujících je pro nás velkým překvapením a věřím, že hráči jejich důvěru přetaví v kvalitní podívanou,“ řekl Daniel Hajný, ředitel komunikace profesionálních soutěží.

Dvanáctého listopadu se nedaleko Prahy utká ve vzájemných soubojích finálový tým. Za dohledu kamer se hráči poměří v přesnosti střelby, tvrdosti střely, slalomu s míčem a v přímých kopech, kde se proti sobě postaví brankáři.

A jaká jména fanoušci SYNOT ligy nominovali?

V tvrdosti střely se utká trojice bombarďáků Admir Ljevakovič z Teplic, Jiří Fleišman z Liberce a Martin Juhar ze Slavie. Náhradníkem a tedy čtvrtým v pořadí je sparťan Manuel Pamič.

V druhé disciplíně, jež se zaměřuje na přesnost střelby, se poměří Pavel Zavadil z Brna, Davor Kukec z Baníku a Jose Antonio Romera z Jablonce. Náhradníkem je pak Václav Koloušek z Jihlavy.

Velmi napínavý bude jistě souboj „hračičků“ ve slalomu s míčem. Jaká je finálová trojka? Tiémoko Konaté ze Sparty, Egon Vůch z Teplic a Lukáš Masopust z Jihlavy. Jako náhrada vyčkává David Pavelka z Liberce.

Poslední disciplína Souboje plejerů se bude věnovat gólmanům. Ti se předvedou v chytání přímých volných kopů. O první příčku zabojují Milan Švenger z Bohemky, Milan Heča ze Slovácka a Filip Rada z Dukly. Na „lavičce“ bude Marek Štěch ze Sparty.

Od pondělí do čtvrtka na webových stránkách synotliga.cz hlasovalo v Souboji plejerů celkem 10776 fanoušků.

Výsledky hlasování fanoušků:

TVRDOST STŘELY: 1. Admir Ljevakovič 1652 hlasů, 2. Jiří Fleišman 1594, 3. Martin Juhar 1444, 4. Manuel Pamić 1206

PŘESNOST STŘELY: 1. Pavel Zavadil 1528 hlasů, 2. Davor Kukec 1280, 3. Jose Antonio Romera 1160, 4. Václav Koloušek 1150

SLALOM S MÍČEM: 1. Tiémoko Konaté 2080 hlasů, 2. Egon Vůch 1530, 3. Lukáš Masopust 1080, 4. David Pavelka 1036

PŘÍMÉ KOPY: 1. Milan Švenger 1390 hlasů, 2. Milan Heča 1388, 3. Filip Rada 1378, 4. Marek Štěch 1332.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu