30.10.2014, David Zeman

U17: Z Frýdku jedou bez bodu

U17: Z Frýdku jedou bez boduMladší dorost U17 vstoupil do utkání na půdě Frýdku-Místku dobře, když se z penalty prosadil Malár. Poté ale Frýdek třemi góly otočil stav utkání, na začátku druhé půle navíc ještě gól přidal, až poté se Vysočina probrala a svého soupeře zatlačila, ale víc než na zkorigování stavu na 4:2 (3:1) už to nestačilo.

 
Frýdek-MístekFrýdek-Místek
16.kolo, úterý 28.10.2014, 10:00
4:2
(3:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 14. Malár (p.k.), 64. Časta.
Diváci: 0
FC Vysočina: Čermák – Vašíček (40. Svoboda P.), Vrzal (65. Pecina), Vlk, Bartók – Malár – Smejkal, Karmazín (60. Svoboda R.), Průša (40. Fikar), Mužátko – Časta.
 

Komentář

"Na houževnatého a agresivně hrajícího soupeře jsme bohužel nestačili. Přitom úvod utkání se nám podařil a šli jsme do vedení. Po té jsme se však třikrát dopustili v obranné fázi hrubých chyb a nechali domácí výsledek otočit. O všem následně rozhodla čtvrtá branka. Po ní jsme se neskutečně zvedli. Domácí jsme přitlačili na jejich polovinu, ale více než jeden gól jsme již nestačili dát. Přitom možnosti jsme měli. Jednou šel míč po brankové čáře, ale nikdo z nás jej nestihl dohrát. Po druhé propadl náš aut až na zadní tyč, ale rovněž nikoho z nás nenašel.... Domácí měli ve druhé půli také dvě obrovské šance, v nichž však nemířili přesně. V kontextu celého utkání musím říci, že jsme prohráli zaslouženě. Domácí chtěli více vyhrát, byli důraznější a hráli na hraně obětování. My se přesně z tohoto musíme poučit. Každý musíme začít u sebe. Vše je totiž o přístupu a o srdíčku. Nejde pouze o fotbalovost. Z tohoto pohledu beru vše pozitivně, protože pokud se nad tímto zamyslíme a uznáme tyto své nedostatky, tak nás tento zápas opět posunul dál!" řekl po utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu