11.10.2014, David Zeman

U19: Obrali lídra soutěže

U19: Obrali lídra soutěžeStarší dorost U19 přivítal na své půdě Karvinou, dosavadního lídra soutěže. Karviná vstoupila do utkání lépe, když se po standardní situaci dostala do vedení, ve 30. minutě ale srovnal z penalty Klíma. Ve zbytku utkání už se stav nezměnil, i když měla Vysočina několik náznaků šancí, které ale nedokázala zakončit.

 
FC VysočinaFC Vysočina
14.kolo, sobota 11.10.2014, 13:00
1:1
(1:1)
KarvináKarviná
 
Gól: 30. Klíma (pen.)
Diváci: 0
FC Vysočina: Kolář - Hekerle, Rychetník, Šerý D., Fiala - Vitásek, Kolčava (76. Liška) - Bajer (89. Sargsyan), Štěpánek, Šimončič (72. Šerý M.) - Klíma (89. Ločárek)
 

Komentář

"Vedoucí mužstvo soutěže se prezentovalo tvrdou, agresivní hrou s dlouhými nakopávanými míči, naším záměrem bylo hrát přes křídelní prostory po zemi a nepřizpůsobovat se hře soupeře, který šel po zbytečné standardní situaci do vedení. Poté jsme převzali iniciativu, hráli jsme to, na co jsme se připravovali a výsledkem byl tlak, pak soupeř zahrál v pokutovém území rukou a Klíma z penalty vyrovnal. Druhé dějství bylo ve znamení spousty osobních soubojů a mírné převahy hostů, na nás se začala trochu projevovat únava ze středečního předehrávaného zápasu. Přesto jsme, zejména v závěru utkání  několikrát přečíslili defenzívu Karviné, ale bohužel jsme finalizaci nezvládli do rozdílové branky, hosté hrozili zejména ze standardních situací a tak zápas skončil remízou, určitě jsme byli fotbalovější, soupeř silovější, který teprve ve druhém zápase v probíhající soutěži ztratil body." pochválil své svěřence trenér Josef Vrzáček.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu