22.09.2014, Miroslav Fuks

U16: Zasloužená remíza proti Sigmě

Mladší dorost U16 sehrál velmi náročné utkání proti Sigmě Olomouc a rozhodně v něm obstál. Na domácí půdě vybojoval cennou remízu 2:2 (0:1), když dokázal do remízy dovézt nepříznivý stav 0:2. Branky týmu ve žlutých dresech zaznamenali Pavel Špaček a Dominik Chlumský, který v závěru vyrovnal z pokutového kopu.

 
FC VysočinaFC Vysočina
9.kolo, sobota 20.9.2014, 13:00
2:2
(0:1)
OlomoucOlomouc
 
Branky Vysočiny: Špaček, Chlumský z pen.
Diváci: 0
FC Vysočina: Duba - Bence, Trojánek, Křišťál, Pavlík - Matulka, Urbánek, Řezáč (60. Špaček), Šteffl - Bartl, Chlumský.
 

Komentář

„Na tento zápas jsme se připravovali celý týden. Do zápasu jsme šli v postavení 4-2-3-1. Chtěli jsme docílit zahuštění středové řady a eliminovat tak technickou hru soupeře. Dle mého názoru se nám v tomto pojetí dařilo. Soupeř často nakopával dlouhé balony a tím to pro nás bylo jednoduché. Šancí na obou stranách moc nebylo. Naší největší šanci měl hráč Řezáč, který po chybě obránce nastřelil spojnici branky. Dále jsme hrozili ze standardních situací, ale bez velkého důrazu nám branky padat nebudou. První gól nám soupeř vstřelil po špatném obsazení hráče na velkém vápně. Druhý poločas byl z naší strany velmi aktivní. Chybělo jenom trochu rozvahy a štěstíčka v koncovce. Druhou branku jsme dostali po rohovém rohu, kde jsme nechali na malém vápně samotného hráče. Po této brance Křišťál refil opět spojnici branky. V 71. minutě po pěkné přihrávce od Šteffla postupoval Špaček na brankáře a technickou střelou dal naší první branku. Po ní se mužstvo zvedlo a do konce utkání to byly pěkné nervy. V 79. minutě Šteffl nebojácně vlétl s míčem do velkého vápna, kde byl následně sražen a z nařízené penalty Chlumský vyrovnal. Dle mého názoru se zrodila zasloužená remíza. Kluci v zápase odevzdali maximum a nechali na hřišti srdíčko. Přístup a nasazení v zápase rozhodně nechybělo. Moc jim děkuji a jen tak dále,“ okomentoval utkání trenér Petr Kuchta.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu