02.09.2014, Miroslav Fuks

Hanuš, Masopust a Harba žáky přivítali ve školním roce

Hanuš, Masopust a Harba žáky přivítali ve školním roceŽáci a žákyně šesté a sedmé sportovní třídy při ZŠ Evžena Rošického v Jihlavě se dnes, druhý den školního roku, dočkali velkého překvapení. Bez varování je navštívila trojice fotbalistů FC Vysočina - gólman Jan Hanuš, útočník Haris Harba a krajní záložník Lukáš Masopust, který je produktem sportovních tříd této školy.

 

Prvoligoví fotbalisté žákům popřáli hodně úspěchů nejen v novém školním roce, předali jim klubové plakáty, darovali plastové náramky FC Vysočina a samozřejmě došlo i na podpis všech plakátů či společnou fotografii.

Návštěvu okomentoval záložník Lukáš Masopust: „Jsem rád za dlouholetou spolupráci a výrazné provázání FC Vysočina se ZŠ Evžena Rošického v Jihlavě. Prakticky každý rok tak mám díky ní možnost vrátit se do budovy „své“ základní školy a zúčastnit se některé zajímavé akce. Těší mne, že pozitivní reakci vnímáme i ze strany žáků a učitelů. Dnešní přivítání šesťáků a sedmáků na startu školního roku rozhodně nebylo vyjímkou. Věřime, že jsme je příjemně překvapili a snad i potěšili. Pro mne navíc šlo o vítané zpestření mého programu regenerace a kondičních cvičení po zranění.“

  • fotografie z netradiční návštěvy ZŠ Evžena Rošického naleznete ZDE

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu