01.09.2014, Miroslav Fuks

U16: První porážka od Brna

Mladší dorost U16 utrpěl první porážku v tomto soutěžním ročníku, kdy v Brně do utkání velmi dobře vstoupil, ovšem poté na domácí tým nestačil a podlehl mu 5:2 (2:1). Jihlavské branky zaznamenali Dominikové Rážek a Chlumský.

 
BrnoBrno
5.kolo, sobota 30.8.2014, 12:30
5:2
(3:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky Vysočiny: Rážek, Chlumský
Diváci: 0
FC Vysočina: Duba - Řezáč, Trojánek, Křišťál, Pavlík (65. Špaček) - Matulka (60. Bence), Šteffl, Urbánek (40. Lorenc), Bartl (40. Pejhřimovský) - Rážek, Chlumský.
 

Komentář

„Pro nás začal zápas velmi dobře. Hned v první minutě vstřelil po pěkné přihrávce Chlumského hráč Rážek naší první branku. Za pět minut tento hráč mohl navýšit náš stav na dvoubrankové vedení. Bohužel, netrefil branku. Po patnácti minutách domácí převzali iniciativu a byli na hřišti lepším týmem. My jsme jim to usnadnili tím, že jsme soupeře nechali lehce kombinovat. Obsazování a bojovnost chyběly, a soupeř nás trestal. Naší druhou branku zaznamenal Chlumský, který přízemní střelou z velkého vápna rozvlnil síť domácí branky. U hráčů mi v dnešním zápase chyběla bojovnost a nasazení, kde jsme to soupeři bohužel usnadnili,“ okomentoval utkání trenér Petr Kuchta.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu