01.07.2014, Miroslav Fuks

Do letního drilu vstoupila i juniorka

Do letního drilu vstoupila i juniorkaJuniorský tým FC Vysočina dnes zahájil letní přípravu na nový ročník Juniorské ligy. Mančaft vedený dvojicí trenérů Pavel Procházka – Roman Kučera nyní čeká náročná čtrnáctidenní porce dvoufázových tréninků, při nichž dojde na travnaté hřiště ve Vyskytné, posilovnu, tartanovou dráhu i výběhy v terénu. Chybět samozřejmě nebude ani řada přípravných duelů.

 

Tři zajímavá utkání sehraje juniorka FC Vysočina během nadcházejících jedenácti dnů na stadiónu v Bedřichově. Už ve středu 2.7. nastoupí proti Českých Budějovicím, o tři dny proti výběru Humpolce a v sobotu 12.7. se v Jihlavě představí mladíci Sparty. V dalších dnech před startem Juniorské ligy (na domácí půdě v pondělí 28.7. právě proti Spartě Praha) jihlavští mladíci nastoupí proti dospělým týmům Žďáru nad Sázavou, Bystřice nad Pernštejnem a Třebíče.

Juniorský kádr tradičně prošel poměrně velkou obměnou. Hostování skončila Berkymu (Havlíčkův Brod), Tomovičovi (Humpolec) a Levaiovi (Brno). Návrat do mateřského Nového Města na Moravě upřednostnili členové jarního kádru U19 Košík a Trojánek. Navíc kapitán týmu Fulnek se připravuje s „áčkem“ a Urbánek bojuje o místo v kádru druholigového Varnsdorfu.

Naopak do kabiny juniorky napevno přesídlili loňští dorostenci Veselský, Kriegsmann, Hron, Čáp a makedonský středopolař Spirkoski, jenž se k týmu připojí ve čtvrtek. V kádru setrval i útočník Duba, kterého doplnil Zábrodský, jenž je též hráčem ročníku 1996 a může tedy v ročníku 2014/15 nastupovat ještě za starší dorost. V neposlední řadě se z jarních hostování vrátili Ujčík (HFK Třebíč), Šuta (Polná) a Kotnour (Žďár nad Sázavou).

Aktuální podoba kádru juniorky v letní přípravě:

Brankáři: Kotnour, Soukup, Zimola
Obránci: Dvořáček, Klusák, Kriegsmann, Pedro, Zábrodský
Záložníci: Čáp, Demeter, Hron, Salcin, Spirkoski, Šuta, Ujčík, Veselský
Útočníci: Duba, Kelbler, Maruš

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu