17.06.2014, David Zeman

U17: Poslední utkání se jim nevydařilo

Mladší dorostenci se v posledním utkání sezóny představili doma proti Karviné a zápas se jim bohužel vůbec nepovedl. Karviná po první půli vedla 2:0. Vysočina přesto neskládala zbraně a vytvořila si dostatek možností, ale bohužel je neproměnila, a když Karviná vstřelila před koncem pojišťující gól, tak bylo o výsledku 0:3 (0:2) rozhodnuto.

 
FC VysočinaFC Vysočina
34.kolo, sobota 14.6.2014, 12:00
0:3
(0:2)
KarvináKarviná
 

Diváci: 0
FC Vysočina: Konrád (40. Pokorný) – Ločárek (73. Čermák), Horký, Vedral, Kolčava – Bajer, Vomela (69. Kafoněk), Novotný, Časta, Sargsyan – Liška.
 

Komentář

„Závěr soutěže nás nezastihnul v oslnivé formě. I když jsme dnes bojovali a dřeli až do konce, tak to na skvěle hrající Karvinou nestačilo. Vytvořili jsme si dostatek příležitostí ke skórování, bohužel jsme však v koncovce nepředvedli kvalitu. Škoda, že jsme tak nemohli zakončit úspěšnou sezonu výhrou. Klukům však musím i tak poděkovat. I tento zápas mi opět potvrdil, že je kabina zdravá a fungující. Hráči se povzbuzovali a hecovali až do konce!“ řekl po utkání trenér Kamil Průša.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu