21.06.2006, Redakce

První lize bych dal přednost, přiznává zkušený záložník

Rozhovor MF DNES - Vysočina
J I H L A V A - V minulé sezóně byl jedním z nejlepších fotbalistů Jihlavy. Záložník Marek Zúbek se při svém ročním hostování z Ostravy snažil nováčkovi z Vysočiny pomoci k záchraně 1. ligy. Marně.

 

* Jak teď situace ohledně vašeho dalšího angažmá vypadá?
Současná situace je taková, že řeším svůj vztah vůči Ostravě a čekám, jak se ta situace vyvine.

* V Jihlavě byste zůstat nechtěl?
Na to se těžko odpovídá. Bohužel Jihlava sestoupila. A jestli budu mít nějakou nabídku z první ligy, nebo odjinud, dal bych přednost jí.

* Dostat Vysočinu zpět do ligy ale musí být určitá výzva, ne?
Výzva je to opravdu veliká. Já jsem nad tím hodně přemýšlel. Ale prostě v téhle chvíli bych dal určitě přednost zahraničnímu angažmá, nebo první lize.

* Z prvoligových celků o vás projevil zájem i Zlín. Je ve hře ještě někdo další?
Mluvilo se o dvou mužstvech. Teď nebudu konkrétní, protože jsem to dostal ze druhé ruky. Ale se Zlínem a trenérem Uličným jsem dvakrát mluvil. A řekl jsem mu totéž, co vám. Že si nejdříve musím vyřešit svůj vztah s Ostravou.

* Baník teď trénuje Karel Večera, kouč, který vás vedl loni v Jihlavě. Už jste s ním o případném působení v Ostravě mluvil?
Ne, vůbec jsme spolu nemluvili. Ostrava mi jen dala najevo, že pokud se vrátím do Baníku, budu hrát v B-týmu.

* Kdy byste chtěl mít o svém příštím angažmá jasno? Do konce měsíce?
To teď opravdu nevím. Já doufám, že se to do konce měsíce vyřeší. Ale myslím si, že když bude zájem, určitě se ten termín bude nějakým způsobem prodlužovat.

* Je pro vás fakt, že teď nevíte, co bude dál, hodně nepříjemný?
Nepříjemné to samozřejmě je. Já jsem to chtěl mít vyřešeno ještě před začátkem mistrovství světa. A prodloužilo se to už o další dva týdny. Takže se musím přiznat, že trošku nervózní jsem.

 
Aktuálně

U17: Domácí prohra se Zbrojovkou

Ani jihlavský mladší dorost nedokázal vyzrát v moravském derby na brněnskou Zbrojovku a prohrál 0:3 (0:2). Vysočina si ale i přes tento výsledek drží 13. příčku v tabulce a v příštím kole zavítá na půdu Slavie Praha. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu